В какво ще се превърнете, ако на всеки шест месеца ви вкарват в телата течности за обработване?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/v-kakvo-shte-se-prevarnete-ako-na-vseki-shest-meseca-vi-vkarvat-v-telata-technosti-za-obrabotvane/7891 SvobodnoSlovo.eu
В какво ще се превърнете, ако на всеки шест месеца ви вкарват в телата течности за обработване?

В какво ще се превърнете, ако на всеки шест месеца ви вкарват в телата течности за обработване? Какво ще тече във вените ви?

Какво ще има в очите ви?

Какво ще живее във вас?

Не ме интересува, че мнозина не разбират как приемайки ваксините срещу този неопасен вирус , фактически се отказват от собственото си тяло и то става собственост на други сили, не на Природата.

Понеже съм се борила с критика с противостояния години наред, особено в родовата ми карма, съм обръгнала, изобщо не ме интересува кой какво мисли за мен, и дали ще продължим с някакви хора заедно.

Като искате да се пазите от вируси, има толкова много начини. Променете си режима, храненето, живота, отношението.

Ако искате да ви бият една инжекция и да ви ВЪРНАТ СВОБОДАТА ДА ЖИВЕЕТЕ И ДА СИ БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ И ДА СИ ХОДИТЕ В ГЪРЦИЯ!

И ако толкова много тази концепция ви харесва и я избирате, с какво право я искате и за мен?

Искам да кажа специално, че идва момента, в който ще се разбере, че ваксините убиват, убиват. И тогава ще стане страшно!

И отсега заявявам, че всеки и всичко, което цели да ме насилва и склонява, е тежко зло, престъпление, отстъпление от живота и човешкото и ще си носи последствията. Независимо какво - управляващи, работодатели, приятели, роднини.

Даже не мисля, че в случая смъртта е най-страшното.

Каквото и да е, няма да стане да се налага това насила.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.