Ваксините против този вирус са разработени много преди "пандемията"

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/vaksinite-protiv-tozi-virus-sa-razraboteni-mnogo-predi-pandemiyata/6969 SvobodnoSlovo.eu
Ваксините против този вирус са разработени много преди "пандемията"

Ваксините против този вирус са разработени много преди "пандемията".

Съдържанието им е засекретено, никой човек, дори държавен ръководител не знае какво има в тях.

Графеновоят оксид във ваксините е може би най-тежко пазената тайна на планетата в момента. За това е забранено да се говори, а ако стане дума, се отрича. Ваксините съдържат графенов оксид, но всички по веригата отричат това. Говорим за официално изявление. Защото неофициално всички нормални учени, лекари и микробиолози знаят, че го има и знаят какво причинява. Засега никой не е сигурен защо го има, но мисля, че версии има и скоро ще разберем всичко.

Производителят се е освободил от отговорност към препарата си на 100%.

Правителствата също са освободени от отговорност.

Цялата отговорност за последствията се носи единствено и само от тялото, в което субстанцията е поставена.

Нечовешката истерия в пропагандата на приемането на тези абсолютно незаконни и неясни препарати е знак за колапс на човешката цивилизация.

Всичко това ще намерите в новия брой на Списание 8. Пак там ще разберете за български антидот срещу ТОЗИ ВИРУС TERRA OXY.

А също и, че маслото от черен кимион много добре ликвидира вируса в тялото.

От мен още нещо.

С кой акъл, хора, си поставяте тези абсолютно манипулирани течности без да се замислите, идея нямам! За мен това е тотална криза на любовта към себе си! Отново ще използвам думата колапс.

Правете с телата каквото искате. Но да ме карате мен, че и да ме насилвате, това е война и на война ще ходим!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.