Заедно ли са? Рачков призна всичко за обрата с Мария Игнатова

Актьорът, когото ще гледаме скоро като водещ на "Пееш или лъжеш", бе категоричен за това, което се случва между двамата

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/zaedno-li-sa-rachkov-prizna-vsichko-za-obrata-s-mariya-ignatova/142390 SvobodnoSlovo.eu
Заедно ли са? Рачков призна всичко за обрата с Мария Игнатова

Актьорът, когото ще гледаме скоро като водещ на "Пееш или лъжеш", бе категоричен за това, което се случва между двамата

Рачков и Мария Игнатова отново са заедно, а новината предизвика вълна от реакции в социалните мрежи, където могат да се срещнат какви ли не интерпретации.

Особено пък след скорошните общи кадри, които продуцентите Иван и Андрей пуснаха в Инстаграм профила си, от които добре личи и в какво добро настроение са и двамата. И не само това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bedros Halvadjian (@bebogoofy)

Вече е известно, че Рачков и Мария се събират, но не в личен план, както мнозина си помислиха, а заради работен ангажимент - Рачков ще бъде водещ на новия сезон на "Пееш или лъжеш" в ефира на Нова тв, а Мария ще е панелистка заедно с Иван и Андрей, като те ще помагат на гост-звездите във всеки епизод.

Вторият сезон на забавното предаване започва след месец. Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори.

Зрителите ще видят Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов в различна роля като постоянни панелисти, които ще дават напътствия на гост-звездата. Всяка седмица към тях ще се присъединяват и още двама известни съветници.

А за тези, които кроят планове, че работата отново ще събере Рачков и Мария и в личен план, актьорът побърза да уточни: "Ние сме в чудесни отношения, чуваме се от време на време, но е несериозно да се смята, че съвместната ни работа може да прерасне в сватба. Любовта ни с Мария е минало – и за мен, и за нея, и двамата сме наясно с това и няма никаква интрига".

Припомняме, че Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха преди 7 години, а малко след това Мария се влюби в Ивайло Цветков - Нойзи и вдигнаха сватба. Рачков пък изкара няколкогодишна връзка с 27 години по-младата силиконка Анита Димитрова, която наскоро се омъжи и живее в Щатите.

Поредната порция слухове обаче, че след пиянската изцепка зад волана на Нойзи, двамата с Мария са в развод, отново провокираха намеци в публичното пространство, че "старата любов ръжда не хваща" - в посока Рачков, разбира се.

Източник: blitz.bg

 

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.