Защо имигранти – мюсюлмани пребиха Дядо Коледа в Германия?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/zashto-imigranti-myusyulmani-prebiha-dyado-koleda-v-germaniya/123194 SvobodnoSlovo.eu
Защо имигранти – мюсюлмани пребиха Дядо Коледа в Германия?

Германската полиция издирва група младежи, заподозрени в нанасяне на телесни повреди на мъж на средна възраст, облечен като Дядо Коледа на път за участие в събитие в Хесен. 54-годишният пострадал е трябвало да изнесе представление в град Касел на 6 декември, когато към него се приближила банда младежи, които пресекли улицата и се сблъскали с него, съобщава Remix News.

По думите на пострадалия Райнер Б. бандата се състояла от няколко тийнейджъри от мигрантски произход на възраст около 15 години. Той разказал на полицията, че те го обиждали, наричайки го „кучи син“ и „дебелак“, и му наредили да свали костюма си на Дядо Коледа. Те му казали още, че са мюсюлмани и че Германия е „тяхната страна“, твърди пострадалият, както съобщава вестник Hessische Allgemeine.

Когато той отказал, бандата станала агресивна и започнала здраво да го налага, в резултат на което получил наранявания по врата, а костюмът му бил разкъсан. При самозащита мъжът ударил един от нападателите в лицето, което ги накарало да избягат.

Пострадалият отбелязва, че няколко души са станали свидетели на нападението и вместо да се намесят, са му се присмяли и са аплодирали нападателите мигранти. Според съобщенията нападателите са били на възраст между 14 и 16 години, и са били облечени в тъмни дрехи.

„Държавната агенция за сигурност е поела разследването по подозрение за телесни повреди, обиди и увреждане на имущество“, потвърди говорителката на полицията Улрике Шааке.

След нападението жертвата казва, че това няма да му попречи да продължи да изпълнява ролята си и през следващата година. „Ще продължа“, казва той пред местните медии, като добавя, че планира да се въоръжи с лютив спрей, за да може да се защитава адекватно.

https://kritichno.bg/

1 Коментара

и откога у германия има немци

преди 4 месеца

Има само нови немци. И не са го излъгани. Тази държава вече не е негова

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.