Зелено човече в България? ДЯВОЛЪТ ЩЕ ДОЙДЕ С АНГЕЛСКО ЛИЦЕ!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/zeleno-choveche-v-balgariya-dyavolat-shte-doyde-s-angelsko-lice/112838 SvobodnoSlovo.eu
Зелено човече в България?    ДЯВОЛЪТ ЩЕ ДОЙДЕ С АНГЕЛСКО ЛИЦЕ!

Зелено човече в България?

ДЯВОЛЪТ ЩЕ ДОЙДЕ С АНГЕЛСКО ЛИЦЕ!

Никога не съм се чувствал по-унизен.

Евгени Минчев

/фейлетон/

Зелено човече митка из света, за да стигне до родината ми, където временни политически евнуси са постлали не само своето, но и националното достойнство под стъпките му. Не е въпрос единствено на политическа работа а и на определена предвидливост да се държим встрани от подобни разголвания, от които не само че лъсва на гол задник чифте пищови, но най-вече- липсата на всякакви топки.

Ние тротинетките от тротоарите не можем да изгоним, тръгнали сме да си мерим пишките, пардон- пушките със света. За децата събираме капачки, а за чуждите се дава мило и драго, събирано с потта на нацията. Късата национална памет, скатаната ни народност, невежеството ни- ето какво допусна кацането на една военна богомолка в София. И всички, които правиха „секс“ с нея, предстои да бъдат изядени, като примерни съпрузи на една идея, която съвсем не би трябвало да им е работа.

Дано ни се размине всичко това и Бог да е благ и снизходителен към политически нищите, да не кажа- нищожните. Колко е лесно да си висок, на гърба на една презрителна колаборация, на една световна машинация. Дано всичко се нареди. Дано този бумеранг, който беше изпратен, не се върне и не донесе отговорите, които трябваше да бъдат предвидени с разум. 

Зелено човече в София.

Зелено човече, с червени очички...

Тихо се сипе белият прах.

Прах, в очите на слепите...

5 Коментара

Посетител

преди 2 месеца

Евала, Минчев! Ти ще излезеш по-мъж от всички вчерашни полит и преститутки...

Коментирай

neli.koleva66

преди 2 месеца

Много сте прав, г-н Минчев! "Военна богомолка" - такова попадение за описване на З.! Прекрасен фейлетон. Поздравявам Ви за написаното!

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 2 месеца

Поздравявам Евгени Минчев за този текст и му пожелавам здраве и дълъг живот!

Коментирай

Бай Иван

преди 2 месеца

Господин Минчев, Моите почитания! Колко точно сте описали тези наши мерзавци-понастоящем управляващи плужъци!

Коментирай

Антарес

преди 2 месеца

Евгени Минчев доказва за пореден път, че е много по-стойностен човек от мнозинството българи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.