Аман от жени, които се мислят, че са някои заради мъжете си. И които са станали известни само благодарение на тях

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/aman-ot-zheni-koito-se-mislyat-che-sa-nyakoi-zaradi-mazhete-si-i-koito-sa-stanali-izvestni-samo-blagodarenie-na-tyah/133723 SvobodnoSlovo.eu
Аман от жени, които се мислят, че са някои заради мъжете си. И които са станали известни само благодарение на тях

Не знам защо всякаква сатанистка сган се влачи в България. Сега и Хилърито решила заедно с голямата бяла птица Чери точно в България да обсъждат възхода на жените лидери. А, бе, кокошки застреляни, жена - лидер е Маргарет Тачър, лидер е Индира Ганди, вие просто се омъжили подходящо!

Аман от жени, които се мислят, че са някои заради мъжете си. И които са станали известни само благодарение на тях. Кой щеше да знае Хилърито, ако се беше омъжила за някой обикновен човечец, който не беше станал политик? Или Черито? Която пък дори не мога да си спомня да е казала нещо, сещам се само за леко малоумната й усмивка по снимките.

Обсъждат нещо, което не им е ясно. Винаги съм казвала, че жените имат място в политиката. Но политиката е мъжка работа и ако една жена иска да е политик, тя трябва да спазва тези правила. Не да се държи като изкуфяла фитка. Вижте например Урсузът фон Лайнен - ами толкова несериозно стои навсякъде. Включително с физиономиите, размахването на ръце, илюминатските жестове, глупавите изказвания и още по-глупавите решения. Ми не става, бе, не става. Можеш да извадиш гинеколожката от кабинета й, ама работата й от нея не можеш да извадиш. Посредствена домакиня на висока позиция. Това е.

И ще завърша конското към Хилърито с една мисъл на Тачър: 
"Да бъдеш силна - това е като да бъдеш дама. Ако трябва да обясняваш това на хората, значи - не си.". Та същото е и с лидерството...

Елена Гунчева-Гривова

11 Коментара

Като дойде тая

2 months before

Нека някой да я пита , къв е тоя "glass ceiling" , за който все говори в речите си, че били близо да го счупят или че направили 18 милиона пукнатини в него!?!? ..В Библията пише, че Бог е направил стъклен купол над земята, явно тая сатанистка за това говори.... не които й никога не е напускал земята и тая сатанистка ви го казва във всичките си речи....потърсете ги в нета с тия ключови думи...

Коментирай

****

2 months before

Аман от жени!

Коментирай

Млечин

2 months before

Еленке,стига с тези сатанисти бе.Представям си,в какъв адски огън се мяташ нощем.....Като си вярваща,иди да ти прочетат една молитва и да се успокоиш накрая.Драскате едни и същи глупости в тези модерни времена.Забравяш Мъдреците от Сион и зидарите.Клинтън,за да се ожени за Хилари,има причина.Тя е била,на времето,в първите сто жени-адвокати на САЩ.Значи още е авторитет,щом участва в мероприятия.Ти си толкова незначителна,че просто чети и се учи.....

Коментирай

Посетител

2 months before

Спомням си, още не беше приключил първият мандат на Бил Клинтън като президент и в Щатите вече се разпространяваха тениски със следния текст: "Мразя Президентът Клинтън и НЕЙНИЯТ съпруг!"... Интересно, що ли? И ми е чудно как може да се подкрепя (в случая) жена, на която хората промениха името ѝ на Килъри... Госпожо Г-Г, страхотен коментар!!!

Коментирай

Гунчева,

2 months before

Гунчева, щом цитираш с такъв ентусиазъм Тачър или хал хабер си нямаш от ,,значимостта,, и ,или си за такава ,,политика,,.. Питай Волгин за мнението му- той е журналист , но за това се искат познания и то задълбочени и той ги има . Радвам се, че не си сред Възраждане ! А, може да цитираш и Теди Пратчет, ти за щяло и нещяло го правиш, явно ти са на сърце англосаксонците , той беше казал в едно интервю, че му липсва ,,добрата, стара Англия ,,-ха, ха ,ха... Добрата, ..?!

Коментирай

Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо !

2 months before

Всъщност ... Татчър не беше кой знае какво . Просто Горбачов се оказа ПЪЛЕН ИДИОТ !

Коментирай

nene

2 months before

Много сладко! Кокошки застреляни.. Урсузът Фон дер Лайнен.. Само така! Друго не заслужават.

Коментирай

Страх

2 months before

Махнете тази облещена маймуна от снимката, че ме е страх да вляза в сайта

Коментирай

Албена

2 months before

Равноправие в България има още от времето на социализма: без квоти, без 50 пола, без бинарности и без да се настройват жени и мъже едни срещу други, превръщайки единия в потенциален престъпник, паразит и т.н., а другата - в постоянна жертва. Хайде т.нар. "демократичен" Запад да не ни учи на равноправие, а да си спомни кога жените в България получават право на глас и кога това става факт в някои от техните "напредничави" държави.

Коментирай

Албена

2 months before

И т.нар. "glass ceiling" ( т.е. формално равноправие, ноналичие на невидими, но достатъчно могъщи препятствия пред развитието) в България има не заради това, че си мъж или жена, а заради това, че всички са длъжни да следват т.нар. евроатлантически ценности и всеки опит за размисъл се задушава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.