БАДАНАРКИТЕ ЗА БОРИСОВ СА УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/badanarkite-za-borisov-sa-unizhenie-za-balgariya/23501 SvobodnoSlovo.eu
БАДАНАРКИТЕ ЗА БОРИСОВ СА УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

На работната си среща с Меркел Борисов е обсъдил приоритетите на нашето председателство. Приоритетите, които преди дни комично и унизително представи пред полупразната зала на ЕП в Страсбург. Та се питам какво точно е обсъждал днес с фрау Меркел нашия премиер? Каква се явява канцлер Меркел в йерархията на ЕС и в субординацията на нашия суверенитет? Или работното посещение на Меркел в София е поредната политическа баданарка, така потребна на Борисов и неговото его?

В експозето си Меркел дебело подчерта, че България била много добре ЕКСПОНИРАНА в Европа и на Балканите. Надявам се преводачката да не се е объркала в превода, защото България е силно преекспонирана в Европа, ЕС и на Балканите и ползите от това лесно могат да се превърнат във вреди. България няма нужда от баданарки и лицемерни хвалби. България има нужда от реална икономическа помощ, която да е добре защитена от възможностите за злоупотреби, кражби и корупционни схеми, "благоприятни" и за западноевропейските ни партньори.

Любо КОЛЬОВСКИ

Снимка на Любомир Кольовски.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.