БАНГЛАДЕШ - СВЕТОВНА СТОЛИЦА НА МЕДИЦИНАТА ИЛИ КОЛКО СА ОПАСНИ АНАНАСИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bangladesh-svetovna-stolica-na-medicinata-ili-kolko-sa-opasni-ananasite/7787 SvobodnoSlovo.eu
БАНГЛАДЕШ - СВЕТОВНА СТОЛИЦА НА МЕДИЦИНАТА ИЛИ КОЛКО СА ОПАСНИ АНАНАСИТЕ

Ей ся разбрах, че световната медицина и водещи нАучни светила в инфекциозните болести са локализирани в....Бангладеш! Там явно медицинските университети и лаборатории са на световно, топ-ниво, направо най-добрите от най-добрите.

Та в Бангладеш, нАучните светила установили, че маските предпазвали от ковидясване. В Бангладеш, значи! В публикацията не се споменава дали изпитанията и опитите са провеждани с хора, с крави или с ананаси, които, както вече всички знаем, също пренасят ковидясване!

Аз вЕрвам на нАуката! Настоявам всички да се омаскарят! И добитъка, и домашните любимци, и насекомите, и особено ананасите! Те ми изглеждат опасни! Изядеш или пипнеш ананас /може и Атанас/ и ковидясаш! Направо да ги слагат и под карантина още на границата!

Та, таквиз ми ти работи в Бангладеш.....очаквам подобни медицински изследвания и сред цивилизацията.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.