Батееее, дай пари, чаветата гладни!  Извън майтапа, този изнагля тотално

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bateeee-day-pari-chavetata-gladni-izvan-maytapa-tozi-iznaglya-totalno/127763 SvobodnoSlovo.eu
Батееее, дай пари, чаветата гладни!   Извън майтапа, този изнагля тотално

Батееее, дай пари, чаветата гладни! 

Извън майтапа, този изнагля тотално. Не стига, че губи войната, не стига, че май САЩ и ЕС го издържат тотално, не стига, че размерите на корупцията в Украйна стигнаха общената стойност на африканските диктатури, ами на всичкото отгоре всеки министър и управляващ в тази държава е станал милиардер.

Тъщата на Зеленски си купува имения във Франция, жена му не излиза от световните модни бутици по света, а той проси като дърта ромка с чаве милиарди. Даже не милиони, ами милиарди, на едро го раздава. 

Чудя се дали даже не трябва да се впише в Гинес или някакъв Нобел да му дадат? Като най-активен просяк на едро. Надали има някой, който да изпросил толкова милиарди....

Та докога ще го издържаме тоя наркоман и крадец? Впрочем такива като него господарите им накрая ги ликвидират. Защото са губещи и защото стават вече нахални и неудобни. Въпрос на време.

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Доста тъпо ... Претоплена манджа ...

преди 2 месеца

...

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

Съдбата на Украйна е решена. Съдбата на НАТО – също. НАТО води хибридна война срещу Русия. Украйна не е враг – Западът е враг. Джо Байдън и Лойд Остин обясниха защо. Байдън каза: "Няма да допуснем поражението на Украйна, но ако възникне такава заплаха, ще започнем преки военни действия с Русия". Остин предупреди американските конгресмени: "Ако не отделите пари, тогава ще трябва да изпратите синовете си, съпрузите си, бащите си на фронта.", т.е. давайте пари на украинците да воюват срещу Русия, това е най-добрата ни инвестиция.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

САЩ и НАТО предоставиха на Украйна 5220 танка и бойни бронирани машини от различни типове, 28 самолета, 87 хеликоптера, 23 000 БПЛА, 1300 теглени оръдия, самоходни оръдия и минохвъргачки, както и 2 000 000 снаряда. Загубите на украинските въоръжени сили в техника по време на "контранастъплението" възлизат на 767 танка (от които 37 Leopard), 2348 бойни бронирани машини (от които 50 Bradley), 121 самолета, 23 хеликоптера. Общите загуби на въоръжените сили на Украйна в техника от началото на Специалната военна операция са 14 026 танка и бойни бронирани машини, 8510 оръдия, минохвъргачки, самоходни оръдия и РСЗО, 553 самолета, 259 хеликоптера. По време на военните действия в Украйна са ликвидирани 103 особено брутални военни престъпници. Унищожени са и 5800 чуждестранни наемници – 1427 от Полша, 466 от САЩ, 344 от Великобритания.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

В момента руските въоръжени сили се движат напред по цялата 900-километрова фронтова линия и с тази инерция могат да преминат далеч отвъд Днепър. Вече няма сериозна опасност за Крим и Черно море. Русия контролира всички пристанища на Азовско море, което е от стратегическо значение: това е пътят към Централна Азия през канала Волга – Дон и Каспийско море. Въпреки това администрацията на Байдън ще се опита да удължи конфликта колкото е възможно повече, надявайки се да обезкърви Русия в изтощителна битка, както направи с Афганистан през 80-те години. Сергей Наришкин, ръководител на Руската служба за външно разузнаване каза: "Колкото по-нататък, толкова повече Украйна ще се превръща в "черна дупка", поглъщаща материални и човешки ресурси. САЩ рискуват да си създадат "втори Виетнам", с който всяка нова американска администрация ще трябва да се справя, докато на власт във Вашингтон не дойде повече или по-малко разумен човек, който има достатъчно смелост и решителност да затвори тази "яма".

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

Ако вземем за ориентир горното, можем да очакваме, че "светът на промяната" ще се движи по следната линия: Фундаменталният конфликт между "стария" и "новия" свят, който зрееше три десетилетия след края на Студената война, премина в открита фаза с началото на руската специална военна операция и придоби "географски всеобхватен характер" през 2023 г. Все повече страни, които се придържат към "традиционен мироглед", се противопоставят на глобалистката и антихуманистична програма на Запада. В резултат на това рискът от нестабилност нараства, което води до нарастващи хаотични процеси, протичащи на международната арена. Да обобщим: сегашното състояние все повече напомня на класическа революционна ситуация, когато "върховете", представлявани от отслабващите САЩ, вече не могат да си осигурят лидерство, а "низините", към които англосаксонският елит включва всички други страни, вече не искат да се подчиняват на западния диктат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.