ББ има план А, В и С. До Я.

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bb-ima-plan-a-v-i-s-do-ya/111103 SvobodnoSlovo.eu
ББ има план А, В и С. До Я.

ББ има план А, В и С. До Я.

Парламентарните джуджета, които го защитават, като се хвърлят с голи гърди на амбразурата са абсолютни дилетанти. Бедна им е фантазията как ще ги употреби и смачка. Но, нейсе! ББ е готов да предизвика дори гражданска война, само да спаси кожата. А за тази цел ще използва двата мускула антагонисти - Демократична България и Възраждане!!! Лидерите на тези формации са хванати здраво на каишка. И ще изпълнят всяко нареждане, иначе изгарят като факли. Няма никакво "руско влияние" в момента, нито има конфликт между русофили и русофоби. "Майданите" им са чиста проба пушилка, защото няма нито една обективна предпоставка за такъв сценарий.

Спасяването на редник Борисов! Това се случва.

Николай Марков

9 Коментара

Димитров

преди 10 месеца

Действия трябват Марков ,действия ! А барба Ганьос си го знаем ние

Коментирай

И този се освети

преди 10 месеца

Макар че преподавател в сороското НБУ е достатъчна характеристика

Коментирай

Мина

преди 10 месеца

Сорос: НАТО да използва източноевропейски, не западни войници, чувалите с трупове не се приемат добре на запад Един човек е предсказал много точно още преди 20 г. голяма част от това, което се случва днес – войната между Русия и Украйна в Източна Европа: Джордж Сорос. Финансистът-олигарх милиардер, описван в западните медии като хуманист, насърчава използването на източноевропейци за осъществяване на американските геополитически цели в своя статия от 1993 г., озаглавена „Към нов световен ред: Бъдещето на НАТО“. Източник: thebulgariantimes Как бихте коментирали изявлението на съответния “хуманист” и “филантроп” от 1993 г., полк. Марков?

Коментирай

Мина

преди 10 месеца

Сорос: НАТО да използва източноевропейски, не западни войници, чувалите с трупове не се приемат добре на запад Един човек е предсказал много точно още преди 20 г. голяма част от това, което се случва днес – войната между Русия и Украйна в Източна Европа: Джордж Сорос. Финансистът-олигарх милиардер, описван в западните медии като хуманист, насърчава използването на източноевропейци за осъществяване на американските геополитически цели в своя статия от 1993 г., озаглавена „Към нов световен ред: Бъдещето на НАТО“. Как бихте коментирали изявлението на хуманиста и филантропа от 1993г. , полк. Марков?

Коментирай

Мина

преди 10 месеца

Съответно, във връзка с експертното Ви мнение по националната сигурност на България- бихте ли бил така добър да ни “осветлите” за връзките на елементите в кокошкарника(на жълтите павета), кои кокошки са навързани с нпо на “човеколюбеца” и “филантропа”, решил, че чували с убити източноевропейци са по- хуманни и човеколюбиви от чували с убити западноевропейци? С нетърпение очаквам да осветлите източноевропейците в България- преди да са се върнали в чували. Предварително Ви благодаря!

Коментирай

До Галя Илиева ...

преди 10 месеца

"Сайтът не бива да допуска да бъдат унижавани уважавани автори .. " - Вие кое измерение обитавате .. ???

Коментирай

Ст.Лозински

преди 10 месеца

Драги Марков, понеже мисля, че сте умен анализатор и затова Ви уважавам, правя една малка корекция на изказа Ви. Това не се случва, а СТАВА! Случват се неща

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.