Безпрецедентна мобилизация на дпс и диктатора ердоган за балотажа в неделя

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bezprecedentna-mobilizaciya-na-dps-i-diktatora-erdogan-za-balotazha-v-nedelya/6787 SvobodnoSlovo.eu
Безпрецедентна мобилизация на дпс и диктатора ердоган за балотажа в неделя

Безпрецедентна мобилизация на дпс и диктатора ердоган за балотажа в неделя. Едни хорица, много от които неговорещи български и които нито са чували за герджиков, нито разбират какво говори, ще бъдат заведени до урните като овце да дадат гласа си за сламения човек на герб-дпс, т.е. на мутрите оглозгали държавата като термити, станали троянски кон на ердоган в ЕС, благодарение на продажните си алчни мутренски души!

Жалка и тъжна картинка – да позволиш да те товарят в автобус, за да гласуваш за когото ти кажат и за един сандвич, а може и за някоя подхвърлена стотинка. Независимо, че етнически партии и вот са уж противоконституционни, в неделя ще видим как една чужда държава организира изборите за български вот в Турция – открито, с нахалството на владетел над подчинен!

Разрешава публични агитации на турски, осигурява транспорт до секциите и ги пази с полиция. Държавата Турция прави български избори! Удивително е, че Външно министерство мълчи като ударено с мокър парцал по главата, както и българските служби за сигурност!

След тази безпрецедента отчаяна мобилизация на смъртно ранения звяр, на който му се изплъзва плячката, аз няма да чакам до вечерта, за да реша дали да гласувам за Радев (не моят президент), а ще отида още от рано да си пусна бюлетината за него. Защото както каза Blaga Krumova –“ Нищо не може да ме накара на балотажа да подкрепя една мазна, гербаво-сарайска салфетка и ще гласувам съвсем осъзнато за Румен Радев !” А за мен негласуването е също подкрепа за дпс, герб и ердоган.

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.