БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borbata-e-bezmilostno-zhestoka/110380 SvobodnoSlovo.eu
БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА...

 

Очаквано, Борисов не успя да прилъже ПП - тата и ДБ - тата. Топката вече е в тяхното поле. 

Сега въпросът е, докъде ще им клекне, ще превърне ли ГЕРБ в тяхна патерица?

Политици, коментатори, анализатори, социолози и всичколози в един глас се опитват да създадат впечатлението, че конфликтът е вътре, в прокуратурата. Не е.

Войната е между Мутрата и Каскета, между мафиотско - масонските кръгове, които стоят зад тях и преразпределят баницата.

Гешев не е цвете за мирисане, но все още е Власт. Извън управлението на държавата, Борисов ще бъде по-лесна плячка за него. 

Затова, със зъби и нокти, ще се държи, да не бъде изчегъртан от там.

Страхът е по - силен от егото.

Калин Тодоров 

3 Коментара

moitoi

преди 11 месеца

БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА...???Така беше при Класовата Борба!!! При 4-та БиоМехнична Революция между Клановете звучи като - БОРСАТА е безмилостно жестока!!!

Коментирай

емигрант

преди 11 месеца

ДАААА,БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНА ЖЕСТОКА,БОРБАТА КАКТО КАЗВАТ Е ЕПИЧНА, БАЦЕ ПРОПАДНА ДРУГ ЩЕ ГО СМЕНИ И ТОЛКОЗ .РАЗСТРЕЛ И СЛЕД РАЗСТРЕЛА ЧЕРВЕЙ, КАКВО ЗНАЧИ ТУК НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ.БАЦЕ КЛАНОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ТЕ ПОДГОТВИЛИ А ИЗБЯГАШ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕШ.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Липсва ми Цацаров. Очаквам скоро да цъфне на сцената този мушморок. Но не знам в кой отбор ще играе… Споделям тези мои мисли с моя Спиридон, а той ми казва с досада - „Да ти кажа честно - Боли Макуру“. Ама такъв си е моя Спиро, безразличен…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.