Борисов да бъде съден за социалния геноцид над обществото в България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-da-bade-saden-za-socialniya-genocid-nad-obshtestvoto-v-balgariya/8686 SvobodnoSlovo.eu
Борисов да бъде съден за социалния геноцид над обществото в България

"Лично не ме интересуват толкова игрите в сектор "Сигурност", които служебното правителство прави, макар и да ги намирам за здравословни.

Но истинската добра новина за мен е как за три месеца се намериха разчети и пари за (макар и символичното) преизчисление на пенсии. Да, пенсионерите в България заслучават живот, различен от това, което самозабразивалата се мутра и свинеподобните мършояди в управлението им сервираха повече от 10 години.

Честно, мутрата Борисов не бих го преследвал и съдил на дребно за някакви криминални деяния. Бих го съдил за социалния геноцид над обществото в България, провеждан системно в трикратното му управление.

Надявам се вече се работи по проследяване на цялото му крадено имущество с цел бъдещата конфискация.

Декларирам и готовност да работя доброволно и естествено безплатно в този процес по събиране на данни, проследяване, установяване и верификация на активи, които да бъдат основа на работата по бъдеща конфискация и осребряване.

Трябва да се действа бързо, за да не бъдем отново в позицията да търсим на Пеевски имането. Тик-так-тик-так-тик-так

Автор: Мирослав Иванов, фейсбук"

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.