Борисов е забравил, че той превърна изборите в едно огромно престъпление, в схема, в далавера

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-e-zabravil-che-toy-prevarna-izborite-v-edno-ogromno-prestaplenie-v-shema-v-dalavera/6924 SvobodnoSlovo.eu
Борисов е забравил, че той превърна изборите в едно огромно престъпление, в схема, в далавера

БОРИСОВ е забравил, как преди избори сменяше шефовете на областните дирекции на МВР! Как копоите от частния ДАНС на Цветанов обикаляха градовете и общините и "агитираха" по списък бизнесмени и собственици на фирми с персонал. Директно им поставя "квоти" колко гласове искат от техните служители, или Инспекцията по труда и НАП чукат на вратата.

Борисов е забравил, как неговите кандидати за депутати мъкнеха развързаните чували с бюлетини в РИК!

Борисов е забравил, как в малкото НДК му носеха куфарчетата с "шест нули" кандидати за министри и депутати. Някои си плащаха "десятъка" в пачки, други в кюлчета, а трети в суджуци.

Борисов е забравил, как кметовете му привикваха общинските служите един по един преди избори и искаха от хората списъци на гласуващи за ГЕРБ, или ги чака уволнение.

Борисов е забравил, как МВР охраняваше дилърите, които купуваха гласове в ромските квартали, а патрулките ги пазеха на десет метра от тях.

Борисов е забравил, че той превърна изборите в едно огромно престъпление, в схема, в далавера, в търговия. Превърна цялата ни държава в кочина.

А сега реве, че някой "рови" в машините и щял да манипулира изборите.

Все едно педофил да реве, че някой тормози децата. Жалък рев на жалък мухльо, който ще бъде запомнен с едно чекмедже и един розов презерватив.

#ЧаоБуда

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.