БОЙКО, ти си обратното на таралеж, ти си гол охлюв!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/boyko-ti-si-obratnoto-na-taralezh-ti-si-gol-ohlyuv/8676 SvobodnoSlovo.eu
БОЙКО, ти си обратното на таралеж, ти си гол охлюв!

БОЙКО, ти си обратното на таралеж, ти си гол охлюв!

Ти си един затлъстял дядка с изпържен от виаграта мозък и черна, като катран душа. Ти си най наглия, страхлив, зъл и алчен боклук, който познавам. Ако някое детенце си спука балона покрай теб ще се напикаеш от страх, мутро. И мутра не си, ти си карикатура на мутра.

Помня как избяга от БОЕЦ на околовръстното, бягаш по бързо и от Орешарски! Седем години не беше стъпвал във Видин и изчака да отида на протест в София, за да се изсшмулиш до града. Срам!

Каквото и да правиш, колкото и да ревеш и да се гърчиш, спасение няма. Бай Ставри те чака. Такава е съдбата на всеки престъпник. Ти затова превърна държавата ни в кочина, за да се криеш безнаказано в блатото. Сега се съмва, все по светло става и все по мрачно за голите охлюви. Кажи и на Доган, на Гешев, и на Пеевски.

Ще плащаш за всичко. За грабеж на народ и държава, за стотиците хиляди прокудени, за милиардите откраднати.

БОЕЦ винаги си водим битките до край. Оглеждай се, мутро. Справедливостта те гони.

Георги Георгиев

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.