БРАВО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bravo/6986 SvobodnoSlovo.eu
БРАВО

Знам, че сте много. Вие, които се чудите дали да гласувате. Защо? За кого? Пак ли? Какъв е смисъла? Все въпроси, които повтаряте на глас, но не да търсите отговор. Повтаряте ги на себе си, за да се потупате сами по рамото.

Днес искам да изразя своето искрено, дълбоко и категорично възхищение към вас. Защото вие сте изключителни. Вие, нерешилите и вие, отричащите. Вие, неодобряващите, вие, отказалите се и дори вие, безразличните. Вие сте истински свободни хора. Имате право да гласувате, да псувате или просто да не ви пука. Имате право на избор.

Но знаете ли, че на тази територия живеете със стотици хиляди сънародници, които нямат вашата свобода да изберат за кого или дали да гласуват. Те ще гласуват под команда. За тези, които тайничко ги плашат с отлъчване от собствената им среда. Ще гласуват за онези, които им хвърлят предизборна милостиня. Ще гласуват за тези, които тихичко им внушават, че всъщност нямат избор.

Да, така е. Вие, които се чудите дали да гласувате… вие сте свободни хора. Браво.

Желая ви приятен живот.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.