Британската полиция забрани на Христо Грозев да присъства на церемонията по връчването на наградите БАФТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/britanskata-policiya-zabrani-na-hristo-grozev-da-prisastva-na-ceremoniyata-po-vrachvaneto-na-nagradite-bafta/52377 SvobodnoSlovo.eu
Британската полиция забрани на Христо Грозев да присъства на церемонията по връчването на наградите БАФТА

Британската полиция забрани на Христо Грозев да присъства на церемонията по връчването на наградите БАФТА. Бритаските служби за сигурност са го квалифицирали като "риск за обществената сигурност".

Според мен са разбрали други неща, свързани с "разследването" му по случая Гебрев. И съответно е официално отлъчен под претекст за сигурността.

Стоян Тончев

2 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Затова пък очевидно няма да има проблем да присъства на връчването на наградите на Мосфилм. Ще бъде специален гост.

Коментирай

Крис

преди 1 година

Да продължи да се изявява в Еленския телемаратон, там е често канен гост. Гледах във видео на "Грейзоун" да изнасят данни от някакъв вътрешен доклад на британското правителство, където пишеше, че "Белингкат" са се дискредитирали сами, освен това били повече от готови да пишат за този, който плати най-много. Интересни данни имаше и за финансирането им.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.