БРИТАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ОПИТИТЕ СИ ДА ИЗПОЛЗВАТ УКРАЙНА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/britanskite-imperialisti-nyama-da-se-otkazhat-ot-opitite-si-da-izpolzvat-ukrayna-za-razpalvane-na-treta-svetovna-voyna/141508 SvobodnoSlovo.eu
БРИТАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ОПИТИТЕ СИ ДА ИЗПОЛЗВАТ УКРАЙНА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Исканията на Украйна към запада да и бъде разрешено да нанася удари по Москва и други големи руски градове са поредните опити за разпалване на трета световна война и унищожение на цивилизацията ни.

Официално украинските власти твърдят, че подобни удари ще принудят руското ръководство да седне на масата за преговори. Така ли е, обаче в действителност? Разбира се, подобни заявления са само за западни зомбита, които нямат нито знанията, нито аналитичното мислене, за да осъзнаят същността на проблемите.

Истината е, че ако натовски далекобойни ракети полетят към Москва и Петербург руснаците още повече ще втвърдят позицията си.

А другата, още по-страшна истина е, че една група обсебени от дявола нотабили неистово желае колкото може по-широки и дълбоки реки от кръв. Тези нотабили са събрани в Лондон, а оперативните изпълнители на задачата по проливане на кръвта на още милиони са агентите на английското разузнаване Mi6, които ние днес наричаме управляващ елит на Украйна, во главе с президента на тази страна.

За британския елит Украйна е от ключово значение. Те искат да докарат нещата дотам, че цял свят да потъне в кървава баня, а после да възродят в целия и блясък британската империя като спасител на останалото от цивилизацията.

След втората световна война зловещата империя уж изчезна. Обаче истината е, че мимикрира в нова империя с хедофис във Вашингтон, САЩ. Случи се същото както преди 1600 години - Рим мимикрира в Константинопол. Обаче напоследък Вашингтон явно е нестабилен,не слуша и се поддава на идеите на “калпазани” като Донълд Тръмп.

Затова британският елит отново иска да поеме нещата в свои ръце и кръвопролитието в Украйна е основен пилотен проект за новото начинание.

В този пост няма да употребявам иначе любимите ми определения за този елит като сатанистки, съставен от демони и т.н. Не е такава темата.

Та - британските тайни и явни служби поеха най-корумпираната европейска държава Украйна още в началото на XXI век, постепенно създадоха кохорта от свои агенти, предизвикаха Майдана и докараха на власт новопроизведени от пропагандата крайни националисти. Единствен техен враг беше Русия. Случи се нещо подобно на нашата съседка Македония и нейни водачи като сръбския агент цицкоски. Само че мащабът беше в пъти по-голям и залогът вече беше глобален, а не регионален.

При това англичаните успяха да докарат в подкрепа на проекта си куп европейски и американски нотабили - все пропаднали персони, държани с компромати от Mi6.

Британските служби имат опит в правенето на грандиозни гадости. Реки от кръв са се проливали стотици години заради тази тяхна способност. Разделението на Индия и създаването на ислямския радикален и агресивен фундаментализъм, Ирландия и китайските опиумни войни са само малка част от примерите.

Така, с добре познатата английска политика за разделение и насаждане на неистова омраза се стигна и до събитията от 2014 и после - от 2022 в Украйна.

Най-големият успех на английските служби беше, че убедиха цял свят колко е страдаща и нещастна нападнатата незаконно от Русия Украйна и как всячески трябва да и се помага. За сравнение - палестинците в Газа също имаха и имат нужда от подкрепа, но никой не си мръдна пръста за тях.

Шапка им свалям на джеймсбондовците. Изработиха голямата част от света и я принудиха да работи за тяхната кауза. Стотици милиарди отдели западния свят за подпомагане на “страдащата” държава и всеки цент от тях обслужваше и обслужва и днес само и единствено британския интерес.

После, когато на няколко пъти работата отиваше към мирни преговори, пак Британия ги провали. Първо- в 2022 в Киев отиде Борис Джонсън и каза: Никакъв мир! Ние ще помагаме!

Когато втори път се заговори за мир, Руши Сунак отиде в Киев и войната продължи.

Преди седмици за пореден път нещата се насочиха към масата за преговори. И този път агент з@ленски влезе в Курска област и отново провали мира.

А, като стана дума за кауза - ако Англия направи така, че Русия клекне, новата империя ще има достатъчен ресурс да си върне явно глобалната власт. И тази идея никак не е нова. Още в началото на XX век горе долу същото пише геостратегът Халфорд Макиндер.

И за старите и за днешните британски империалисти Русия е най-тлъстата порция, която искат да налапат. Понеже днешната ситуация е вече много объркана, в стремежа си уж да смачкат Руската мечка, те са в готовност да изпълнят и големия пъклен план на давоските глобалисти - този за съкращение населението на земята. Всъщност, между британските кукловоди и давоския елит няма кой знае какви разлики - дори и персоните се припокриват в огромната си част.

Затова и ще продължат да ръчкат…докато се надяват, че Москва ще натисне ядрения бутон и светът да потъне в ужаса на световна ядрена война. И тази възможност, за наше огромно съжаление, никак не е далечна. Преди дни Доналд Тръмп отново отправи предупреждение, че ни тикат натам.

Дори и мекушавия либерал Путин може да прибегне до нея. Преди години самият той беше казал “За какво ми е свят, в който я няма Русия?”

Иван Спирдонов

2 Коментара

Мирмидон

2 weeks before

Да, ама докато оправят света, яко се дънят вътре в Британия (вече не е велика). При един референдум Шотландия може да се отдели, ирландците си искат Северна Ирландия, отделно проблеми с мигранти, икономически проблеми, здравеопазването им е по-зле и от нашето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.