БУДА, ти си абсолютен жалък страхливец!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/buda-ti-si-absolyuten-zhalak-strahlivec/8834 SvobodnoSlovo.eu
БУДА, ти си абсолютен жалък страхливец!

Призовка си получил и орева света! Страх те е и с право. През годините съм получил стотици призовки от твоите копои и тези на Пеевски, Цацаров и Гешев. СТОТИЦИ! 2019г. приключих с 80 призовки за една година.

Това прави 4 месеца от живота ми през тази година всеки работен ден в прокуратура, следствие, КПКОНПИ, ГДНП, ДАНС и дори вътрешна сигурност на МВР. Няма време за бизнес, деца и семейство от влачене по разпити и сведения. Делата срещу мен, запорите, досъдебните производства, заплахите, физичските нападения и всички останали изродщини дори не ги броя вече.

Колко пъти ни разбиваха къщата и фирмата, колко пъти ни нападаха мутрите ти, колко пъти ни заливаха с помия в твоите и на Пеевски лайномети! Гордея се, че съм осъден по поръчка на мафията на 5 месеца затвор. Това не е присъда, а награда за дейността на БОЕЦ! А ти от една призовка се уплаши, мишко страхлива. Никой няма да те убива, вероятно дори няма и да те питат кой знае какво. По скоро ПР си правят, а ти трепереш и ревеш, като че ли са извадили документите за Булгартабак, или Къщата в Барселона.

БОЕЦ внесохме два сигнала срещу теб в МВР, мутро. Единия е за смъртта на 20 души край Своге. Да ти припомня, че и смъртта на тези хора е на твоята съвест.

Бойко Борисов, от тук нататък това те чака – призовки, разпити и обвинения. Сам знаеш какво си извършил и откраднал и затова те е страх. Не отмъщение, а справедливост искам! Три пъти се опитахте да убиете съпругата ми лишавайки я от лечение, изроде, сега идва време да плащате. И от сърце ти желая здраве и дълъг живот, за да излежиш всичките си присъди и върнеш откраднатото.

Затвора ще е твоят зайчарник, а преди това зайчарника ще е твой затвор. Такава е съдбата на всяка мутра и всеки презрян крадец.

А БОЕЦ ставаме все по силни, будим заспалите и събираме непримиримите. България вече има своето будно гражданско общество. Това е твоят кошмар, мутро и на всички останали ченгета и корумпирани боклуци.

Битката продължава!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.