ЧУВАТЕ ЛИ ТИШИНАТА?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/chuvate-li-tishinata/5864 SvobodnoSlovo.eu
ЧУВАТЕ ЛИ ТИШИНАТА?

Едва няколко медии отразиха днес сигнала на БОЕЦ до МВР срещу Пеевски за пране на пари и корупция!

Къде сте мисирките? Къде сте "национални телевизии"? Една Евроком само стои изправена! Къде си Кошлуков? Пеевски те назначи, защо БНТ не отразява сигналите срещу него на "гадовете от БОЕЦ "?

Страх ви е да споменете дори името ни. Пеевски ви е запушил и ушите, и очите, и други неща. А Наско Чобанов е със заплаха за живота. Това е истинска журналистика. Мисирките, вие единствено сте заплашени от хемороиди, докато ви клатят Шиши и Буда.

Ще носите солидарно отговорност с господарите си за извършените престъпления. Да ограбваш народа е най-тежко престъпление. Да обслужваш и слугуваш на грабителите е най-гнусно престъпление.

БОЕЦ продължаваме битката си срещу мафията и корумпираните. И нито медийното затъмнение, нито ударите и заплахите могат да ни спрат. Имаме своята трибуна и гласът ни се чува, а гражданите вече осъзнават, че сме по силни от наглите.

Пеевски, Борисов, Гешев и Цацаров скоро ще се съберат на подсъдимата скамейка.

Битката продължава!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.