Цялата сага със „заплахата за убийство“ към ива митева смърди на некадърно нагласена и до болка позната сценка

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/cyalata-saga-sas-zaplahata-za-ubiystvo-kam-iva-miteva-smardi-na-nekadarno-naglasena-i-do-bolka-poznata-scenka/7939 SvobodnoSlovo.eu
Цялата сага със „заплахата за убийство“ към ива митева смърди на некадърно нагласена и до болка позната сценка

Такаааа, цялата сага със „заплахата за убийство“ към ива митева смърди на некадърно нагласена и до болка позната сценка на престъпниците, кръжащи в и около властта.

Почеркът е толкова банален, че е обиден за интелекта и на най-тъпите. Някакъв криминално проявен келеш, подвизаващ се сред наркомани, решава, че митева му е най-големия приоритет за убийства!

Точно митева, докато се гласува закона за НСО и ограничаването на охраната на държавни служители. Айде бе! Сигурна съм, че въпросният дори не е знаел коя е преди да му се даде поръчката! Каква е целта на тази бездарна сценка?

Целта изглежда двояка – едната цел е да се покаже, че ако мине този закон, ключови личности във властта остават незащитени, макар и законът да не казва точно това, а ограничава ненужни защити на различни тутманици в администрацията, които ненужно смучат средства от държавния бюджет.

От друга страна тази сценка има за цел да напомпи рейтинга на инт, защото милиционерското задкулисие се опитва да играе на много фронтове, макар и доста некадърно, както и да напомпи рейтинга на прокуратурата и службите, които „светкавично“ разкриват извършителя-наркоман на това пъклено дело.

Много показателен е фактът, че съдържанието на самата заплаха не стана публично достояние. Те никога подобни бутафории не стават!

Показателно е, че вече бившия шеф на НСО—Димитър Владимиров—казва: „Подобна оперативна информация не бива да се коментира публично.” Що пък да не се коментира публично? М?

Ужасното е, че медиите не ровят в тази яма и не настояват за отговори. Не е трудно човек да върже две и двеста, че тази сценка е синхронизирана от същите, които инсценират заплахи за убийства в България.

Почеркът е много познат и е на мутри -обединени с диригент -- ДПС.

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.