Да, Радев ще спечели и на втори тур. Но не и сам. Не и ако в идната неделя си останем по диваните

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/da-radev-shte-specheli-i-na-vtori-tur-no-ne-i-sam-ne-i-ako-v-idnata-nedelya-si-ostanem-po-divanite/6862 SvobodnoSlovo.eu
Да, Радев ще спечели и на втори тур. Но не и сам. Не и ако в идната неделя си останем по диваните

Народът каза вчера ясно, че подкрепя Румен Радев – подкрепя човека, който вдигна юмрук срещу мафията и решително застана до хората, които си поискаха държавата. Резултатът 2:1 в изборната битка между президента Радев и претендента Герджиков е убедителен, но отиваме на втори тур - това показва, че успяха тия, които цял месец сяха сред избирателите съмнения и смут, за да ги отдалечат от урните.

Да, Радев ще спечели и на втори тур. Но не и сам. Не и ако в идната неделя си останем по диваните, вместо да препотвърдим вота си, който показа, че и най-силната мафия е по-слаба и от най-слабата държава.

Защо въпросът за личността на президента е важен? Защото носи отговор на главния въпрос – накъде ще поеме страната ни – дали ще се върне към мутробарока, заедно с нас, или ще продължи напред към друг тип власт, която не създава кризи, а ги преодолява.

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.