ДА СЛАГАМЕ ЕДНО МАГАРЕ НА ГЕРБА И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ ТАЯ МЪКА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/da-slagame-edno-magare-na-gerba-i-da-priklyuchvame-taya-maka/53502 SvobodnoSlovo.eu
ДА СЛАГАМЕ ЕДНО МАГАРЕ НА ГЕРБА И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ ТАЯ МЪКА

Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение

Никой в България не си прави илюзии за скъпите ни /в буквалния смисъл на думата/ народни представители. Сравнението им с магарета е единствено в ущърб на последните, защото магаретата са принципно полезни хайвани и не се е чула да са довели която и да било държава до катастрофа. И си знаят и мястото. Което не може да се каже за народните хрантутници.

Гледам изказването на Онуй, че и магаре да върже за депутат, ще бъде избрано и осъзнавам цялата величава истина за българския избирател. В България не се гласува за личности, те силно напрягат електората, който започва да се чувства фрустриран от разни таквиз с костюми, дето говорят неразбираеми за него неща. Народен човек им дай. Който да им говори на тулупи и безделници, да нарича жените мисирки и да тегли една здрава мъжка псувня по председателката на Народното събрание. И тоя народен човек, припознат за свой, спокойно може да сложи цялата магарешка популация на държавата в листите, без някой дори да го попита защо. И ще гласуват за тях.

И проблемът не е само при ГЕРБ. Костадинов многократно е заявявал пред тесен кръг, че иска верни, а не умни. По презумпция, че ако са много умни, ще го разберат какъв е и няма да са верни. Нагледахме се и какво се случва в ПП-ДБ, имам някакво такова чувство, че ДБ е съкращение от дебили, ама може и да не съм права....

Магарета за депутати, драги читатели. Магарета! Гласуваме за магарета. Въпросът е тогава какви сме ние, та следваме магарета и им даваме те да ни управляват?

Елена Гунчева-Гривова

10 Коментара

Иванов

преди 1 година

Хубаво си започнала бе Еленке, ама пак не се въздържа да споменеш Костадинов, знам ли заплащането може да е ЗА тази част. Не са само депутатите магарета, и професорския ни състав е такъв. Я виж какви шедьоври на мисълта бликат по нашите магарешки медии. "Николай Слатински: Путин е тумор, Русия е болният човек на Европа"Лупа.бг И само тука ли, медиийте са пълни с такива материали, да не ги цитирам. ИЗВОДЪТ ЕЛЕНКЕ, ЧЕ ВИНАГИ СЕ ТЪРСЯТ ВЕРНИ ХОРА, НАЙ-НАПРЕД НА ОНЕЗИ ЗАД ОКЕАНА И НА ЦЯЛАТА ЕВРОПЕЙСКА ОБЩНОСТ. Пък другите , или не могат да се чуят, а след като ги чуем започва великото оплюване.

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

Какъв герб, какви 5 лева!? Либераст-демократите имат за символ магаре. И то отдавна е тук...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Емблемата на демократическата партия в сащ е магаре. Справка – виж джо байдън.

Коментирай

борба

преди 1 година

Защо магаре г-о Гунчева,магарето е много работливо и издръжливо. Не трябва да олицетворяваме животните с продажници,подлеци и предатели. Най ще да е един БУМЕРАНГ.

Коментирай

хохол

преди 1 година

Ааа не! Пак ще има конфликти и разправии относно джендъра на магарето. Трябва ни гол охлюв.

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

По-младите не помнят, но преди много-много години вицът беше, че на герба на България трябва да сложим хипопотам - до ушите е в тиня, а устата му - ей такава!

Коментирай

единственото, което тази жена може е

преди 1 година

да плюе по хората - в частност Костадинов - и да си мисли, че така израства в очите на хората. А за поругаването на България и българите /нямам предвид личността, която тя визира/ - без думи.

Коментирай

не давайте трибуна на такива българомразци

преди 1 година

като тази на снимката, която предизвиква само погнуса. Да съзидава не умее, но да руши - да. Костадинов е денонощно на път, в опит да събуди нацията. Всичко друго от брътвежите й е само украса на единствената й цел, да подкопава авторитета на Костадинов, заслепена от жлъч и омраза, а може би подплатена и с доста финикийски знаци. Само тя си знае.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.