Дали ще се осъзнае народа, за да потърси отговорност на тези измекяри?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dali-shte-se-osaznae-naroda-za-da-potarsi-otgovornost-na-tezi-izmekyari/122466 SvobodnoSlovo.eu
Дали ще се осъзнае народа, за да потърси отговорност на тези измекяри?

Това, което се случи вчера в Дубай показа огромното национално предателство на сглобката. Декларацията за тройно увеличаване дела на ядрената енергия беше официално обявена на събитие в рамките на СОР-28 в Дубай. Това се случи вчера.

  Какво се случва в България?

Сглобката подарява два чисто нови ядрени реактори на Украйна! Дали ще се осъзнае народа, за да потърси отговорност на тези измекяри?

Димитър Байрактаров

5 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Антон Тодоров: Хенри Кисинджър е вербуван от съветските служби в средата на 40-те в Германия. Тодор Тагарев е вербуван от руските служби докато учи в Москва. Димитър Байрактаров е вербуван от съветските служби докато е на работа в Коми. Муцинка Фешънлиева е вербувана от съветските служби, докато беше на екскурзия в Ленинград, заедно с Лили Иванова. Забележка - Хенри Кисинджър е напуснал Германия през 1938 година като 14-годишно хлапе заедно с родителите си, евреи на път към сащ. Четете "Шайка" от Антон Тодоров, разкази за томислав биков и цецка сачева.

Коментирай

Веселина Томова

преди 4 месеца

А пък вице президендът Илияна Йотова станала „рицар на годината“ на Бал на тамплиерите, въх, мари майко!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Изпълнителният съвет (ИС) на ДСБ категорично заявява своята трайна подкрепа за кабинета „Денков-Габриел“, определяйки го като избор без алтернатива. Това се посочва в резолюция на ИС. ---- Започнах да си спомням с умиление за валери симеонов и цвета караянчева. Не ми липсват, но бяха много сладки и простовато мили.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Кой идиот разсърди Милен. Върб.? Или тя е мигрирала на юг като прелетните птици...

Коментирай

Анита

преди 4 месеца

"Дали ще се осъзнае народЪТ". Кой дали ще се осъзнае? ТОЙ-народЪТ. Научете го това членуване! Учи се в 4-ти клас!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.