"Демократите" - евроатлантици не изписват от коя държава са Рубльов, Хачанов и Медведев на Australian open. Няма и знаме пред имената им

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/demokratite-evroatlantici-ne-izpisvat-ot-koya-darzhava-sa-rublyov-hachanov-i-medvedev-na-australian-open-nyama-i-zname-pred-imenata-im/125661 SvobodnoSlovo.eu
"Демократите" - евроатлантици не изписват от коя държава са Рубльов, Хачанов и Медведев на Australian open. Няма и знаме пред имената им

"Демократите" - евроатлантици не изписват от коя държава са Рубльов, Хачанов и Медведев на Australian open. Няма и знаме пред имената им.

Тъпо отмъщение на комплексари. И то на кого отмъщават - на спорта, на шампионите...Бият по най-съкровеното: родовата принадлежност. Принуждават ги да се отказват от отечеството си.

Мислите, че по този начин ще заличите Русия ли?

Какво е посланието - че изобщо не трябва да съществува такава държава?!

Не, не сте неолиберали, а сте обикновени фашисти. 

Човечеството не помни подобна сегрегация от времето на Хитлер. И той се смяташе за Господ и вярваше, че негово е правото да съди кой да живее, кой - не. Кое е добро, кое - зло. 

Доскоро ви етикирах като "розови", но вече сте кафеви, чумаво кафеви...Като кафявата чума. 

Да, но за разлика от Хитлер не смеете директно да скочите на руснаците, а подлярски ползвате за мюрета лакеи като продажното "българско" правителство и сглобката.

Идете бийте се, де, след като тъй силно ги мразите.

И сте толкова примитивни в сектанщината си, плиткоумни, нискоинтелигентни, че не си давате сметка за обратния ефект, който постигате. Без никога да са били русофили, в момента толкова хора симпатизират на руснаците, само защото ги припознават като жертви. Лошата агитация е контраагитация. А утре, когато се обърне, конюнктурата ще заличи от мейнстрийма и вашите знамена, и вашите държави...

Недялко Недялков

2 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Обладана съм от луда злоба срещу подлогите от българския сектор на Евроспорт... Отивам до МОЛ-а да се успокоя...

Коментирай

Брадата

7 months before

"Обладана съм от луда злоба срещу подлогите от българския сектор на Евроспорт... " А от всички останали сектори на така наречената ни държава...?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.