ДЕН БЕЗ ГАДОСТ - ДЕН БЕЗ РАДОСТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/den-bez-gadost-den-bez-radost/115031 SvobodnoSlovo.eu
ДЕН БЕЗ ГАДОСТ - ДЕН БЕЗ РАДОСТ

 

Управляващата евроатлантическа сган живее под мотото: "Нито ден без гадост и ден без гадост е ден без радост!", като естествено, гадостта е за плебса, електората и матриЯла. То не бяха вдигане на цени, трепане на хора и съответно намирането им по кофи за боклук и шахти, рязани и бой на жени, убийства на политзастрахователи, интимни връзки, рушене на паметници....

Образуването на нерви или по-скоро лазенето по такива и прилива на адреналин у населението е първостепенна задача. С цел нивото на стрес в организма ни да стане постоянно. Знаете, че при всеки стрес се отделят хормони и други вещества. Тяхната постоянна концентрация води до невъзможност за адекватна реакция, забавено и неправилно мислене и накрая - неспособност за съпротива. До степен ако една седмица не стане някоя беля, чак да се чувстваме напрегнати.

Усещането е за пълен хаос, бездържавност и безсилие да се справим. Целта на управляващите или по-скоро кукловодите зад тях е да не можем да се съпротивляваме. А всъщност решението е много просто. И ако разсеем мъглата от илюзии, идваща от телевизора и политиците, ще видим истината и пътя на спасението. Нали знаете, българи, как се разсича Гордиев възел?!?

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Много съм доволна, когато правя скомина и образувам нерви на известния активист Кольо Вейронов от Обеля. Господин Вейронов е верен член на партия ГЕРП и личен приятел на господин Борисов. Когато напиша, че аз обичам Боци, Вейронов полудява от ревност и завист. Такава лудост от ревност и завист, Гунчева таи към Костадинов.

Коментирай

До ЧШ ...

преди 3 месеца

Гунчева нещо се напъва, за да покаже, че не е част от ДБ / ПП ... На това само М. В. може да повярва ... Май пак ще имаме "автор на годината" ... Тейк кеър енд хайд офф .. :)

Коментирай

Ден без гадост е ден без радост!

преди 3 месеца

Поздравявам Елена Гунчева за чудесното мото, което си е избрала. С тези думи тя описва собственото си поведение. Сега става ли ви ясно защо Гунчева всеки ден пише гадости за Възраждане? Ами тя се радвала, горкичката, За нея ден без гадост е ден без радост.)))

Коментирай

Иванов

преди 3 месеца

Най-важното в тази държава е ДА СЕ МРАЗИМ, а за това работят срещу заплащане знайни и незнайни авторитети и от двата пола . Това засилва и стреса и хаоса и ни прави абсолютно неспособни за каквато и да е съпротива. И това го ЗНАЕМ , но не спираме, продължаваме. Ганстерското убийство на поредния и известен разбогатял се "ЧЕСТНО" политик потвърждава до къде сме пропаднали.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.