ДНК – АНТЕНАТА КЪМ СЪЗДАТЕЛЯ ЧАСТ ІІ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnk-antenata-kam-sazdatelya-chast-ii/7097 SvobodnoSlovo.eu
ДНК – АНТЕНАТА КЪМ СЪЗДАТЕЛЯ  ЧАСТ ІІ

Повечето хора знаят, че всеки красив гоблен представлява мрежа от фино сплетени нишки.

Представете си, че свалят един гоблен от стената, разплитат го и струпват всички нишки на купчина пред вас, след което искат да изкажете мнението си за гоблена. Вие ще помислите за луд, задалия въпроса и ще имате пълно право, защото пред себе си няма да виждате картина на полугола девица край езеро, а ще виждате единствено кълбото от конци на пода. Сега може да се каже, че вие всъщност нямате ДНК.

Имате хромозоми. Природата е създала хромозоми. ДНК е плод на една мътна снимка, която дори не е снимка, а по-скоро рентгенов образ, заснет през 1952-ра. ДНК не е продукт на природата, а е модел и човешки продукт. ДНК не е естествен продукт, а е характеристика, родена от човешка намеса. Тази снимка от 1952 г. дължим на Реймънд Гослинг и Розалинд Франклин – хората, забелязали за първи път интересната ориентация на двойната спирала, наречена дезокси рибонуклеинова киселина, и дали възможност на Уотсън и Крик да изобретят ДНК година по-късно. Само че никой от тях не е открил нищо, защото те са построили модела си по начин, аналогичен с примера за разплетения гоблен. Те са разплели гоблена на живота под формата на мрежа от хромозоми и са представили това разплетено кълбо като решаваща характеристика на цялото човечество. И всичко това спонсорирано от фондации, тясно свързани със застрахователния бизнес.

Защо мислите, че някой би връчил Нобелова награда на хора, които не са открили нищо? Уотсън и Крик наистина не са направили никакво откритие. Те са били евгенетици и съучастници в създаването на фалшива теория, която има за цел да отвлече науката в неправилна посока.

Хромозомите, бидейки парамагнитни спирални намотки от проводящ материал, представляват по-скоро антени и нямат нищо общо с химията. И това е доказано в лаборатории. Ако се чудите защо откритията на д-р Кери са толкова важни, защото това, което те искат да сложат в тялото ни в момента с „ваксините“ не е ДНК, не е РНК, а антени, които да прекъснат комуникацията между нас и Космоса, между нас и природата около нас, между нас и всичко онова, което ни прави човеци.

Хрумвало ли ви е някога, че хромозомите ви са навити спирални антени, предназначени да поддържат връзката ви със Създателя? Ето от това знание сме се отказали през 1953 г. и са похарчили милиарди долари, за да описваме живота като купчина от разплетени нишки, заявявайки на всичкото отгоре, че 95% от ДНК е всъщност пасивна маса без никакво значение.

Причината да не разбираме живота е това, че сме разплели божествения гоблен на творението и сме се опитали да го опишем чрез безформено кълбо от преплетени нишки. Днешната наука е разкъсала ефимерната тъкан на живота, на реалността, и сега опитва да си играе на Господ с нея.

Ние, хората, не сме експериментални обекти за селективно размножаване като бактерии в петриева чиния. Ако не знаем какво представлява животът, няма как да разберем какво представлява и здравето.

Това, че възприемаме себе си като съвкупност от разплетени генетични нишки, съвсем не е случайност, а част от план, с чиито зловещи цели и последствия тепърва ще се сблъскаме. Между другото, чудили ли сте се защо точно 30 години е най-популярният срок за заем срещу ипотека? 30 години – период, който няма аналог в природата?

Защото това е била средната очаквана продължителност на живота на един работник през 1904 г. Ако продължителността на една ипотека съвпада с очакваната продължителност на живота на кредитополучателя, тогава се създава възможност банката да си върне обратно имота, малко преди той да бъде напълно изплатен.

Говорим си за маски и за инжекции, за да може в това време истинските престъпници да се измъкнат. Никой не говори за истинските престъпления.

Защо, когато през 1953 г. Джонас Солк измислил ваксината против полиомиелит, е бил осмиван и подиграван, задето не я е патентовал?

Когато го попитали защо не е подал заявление за патент върху изобретението си, той отговорил, че това би било толкова нелепо, колкото ако се подаде молба за патент върху Слънцето. Някъде в този момент застрахователите решили, че могат да усвоят това нещо, наречено „ваксина“, и да го превърнат в средство за статистически контрол върху продължителността на живота. В начин да се планира кой колко ще живее и кога ще умре. Това се случва през 1953 г.

В края на седемдесетте конгресът на САЩ започва да обсъжда, а на 12.12.1980 г. приема закона, известен като Bayh–Dole Act, според който всяко научно изследване, спонсорирано от държавата, може да бъде патентовано.

Този закон е представен на обществеността като изключителен напредък и стимул на научния прогрес, тъй като би дал възможност на научните представители да печелят от труда си, а на американската икономика – да извлича полза дори от науката. Всеки учен, спонсориран с федерални средства, получил правото да патентова резултатите от работата си, което на практика се оказало смъртна присъда за всички безпристрастни изследвания в полза на прогреса.

Може да се твърди, че с Bayh–Dole Act чистата наука в Америка умира и е смъртна присъда за научния прогрес и пиратско отвличане на публичните средства, заделени за наука. Оттогава досега бял свят виждат само онези изследвания, които са предварително одобрени и обявени за перспективни от търговска гледна точка. Повечето хора дори не знаят, че науката функционира така – учените не могат да задават всякакви въпроси, защото всеки техен въпрос първо се разглежда от комисия.

Първо се подава заявление за научен грант, а после това заявление трябва да бъде „одобрено“ от група „експерти“, които в повечето случаи нямат общо с науката, но имат много общо с източника на парите. Факт е, че мастилото на Bayh–Dole Act още не е било напълно изсъхнало, когато някой е предложил следната иновативна маркетингова стратегия – да изобретим вирус и да му дадем ново име. Маркетингова имидж-кампания, която първо издирва патоген, брандира го, след което му приписва болест и брандира и нея. Болестта обаче не е точно болест, а съвкупност от симптоми, затова ние ще обединим тези симптоми в една съвсем нова болест.

Звучи ли ви познато? Оказва се, че това е отлична маркетингова кампания, защото така всеки, който чуе, че има този вирус, веднага ще си мисли, че има и болестта, а когато някой има симптомите на болестта, това ще означава, че непременно има и вируса, и нещата ще са така объркващи, че накрая в пространството ще летят само някакви числа за брой заболели или брой …починали. Някой от вас има ли чувството за нещо вече познато?

През 1984 г. д-р Фаучи излиза на сцената и не след дълго са похарчени 191 милиарда за да се индустриализират ваксинациите. От 1999 г. – до сега постоянно заявява „Трябва да повишим общественото разбиране за необходимостта от медицински мерки, като например ваксина срещу коронавирус. Ключов двигател на този процес ще са медиите и веднъж задвижен, той ще стимулира икономическия интерес. Така създадените условия ще бъдат в наш интерес и ще ни помогнат да адресираме онези проблеми, в които инвеститорите ще видят възможност за печалба.“ Чухте ли добре? Ваксина срещу коронавирус. Още от 1999 г. ?

Медиите трябва да провокират интерес, който да привлече инвеститори., но нека първо разгледаме механизма на всичко това, който е наистина прост. Всеки път, когато хората решат да направят стъпка към Тъмната страна, те винаги следват една и съща рецепта. Казвайки „винаги“, те имат предвид ВИНАГИ, защото няма случай в историята, който да е изключение. Ето рецептата, чрез която се проявява:

1) В началото неизменно стои превръщането на природата в заплаха. Винаги се започва с някаква история за нещо, с което лошата природа ни заплашва. Казваме, че природата е нисша, че ние властваме над нея, че сме нейни господари.

2) После следва обединение около изображението на нещо познато, само че кръстено по нов начин. Използваме това изображение за създаване на идолопоклонство и внушаваме идеята, че който не е с нас, е против нас. По този начин превръщаме някакъв естествен феномен в удобно средство за прилагане на принципа „Разделяй и владей“.

3) Създаване на фалшиви противоположни категории и налагане измислена идентичност. Всеки трябва да бъде консервативен или либерален, християнин или мюсюлманин, ваксър, или антиваксър… Хората трябва да забравят, че са създадени по подобие на Бог, и да се идентифицират с групи. Произвежда се изкуствена граница между богати и бедни, умни и глупави, черни и бели, образовани и неграмотни, за да могат те да изместят истинската ни идентичност.

Когато тези три неща са налице, правят следващото – модифициране на природата. Опитваме се да я подчиним на волята си, да я вместим в плановете си, да диктуваме правилата. Не се вслушваме в нея и не възхваляваме качествата ѝ. Вместо това я представяме като враг. Оскверняваме природата, отказвайки да признаем, че тя е нещо свещено, възхитително и съвършено.

Поставяме се най-високо в йерархията, въпреки че не природата трябва да се подчинява на нас, а ние на нея.

Функционира по същия начин – взимаме вирус и го превръщаме в алхимично средство за контрол и всяване на страх. Избираме вирус, който е добре познат, но никога преди не е бил асоцииран със страх. Проучвали сме коронавируса, описвали сме го, правили сме какво ли не с него, но никога не сме го свързвали с опасност.

През 1999 г. обаче решаваме да го превърнем в оръжие и затова измисляме варианта SARS, който се появява на сцената точно три години, след като публично сме обявили, че работим върху увеличаване на вирулентността на шиповия протеин.

После следва контрол на населението. Искаме да контролираме не само хората, но и тяхното поколение, и може би затова съвсем удобно измисляме РНК технология, която например може да ви стерилизира. Няма как да знаем. Може да ви попречи да имате деца. Ако не с технология, може да ви откажем от създаването на поколение, защото какъв е смисълът да се раждат деца в този свят… Съзирате ли бизнес плана?

И така, ние се изолираме, носим маски, дистанцираме се едни от други, използваме всякакви техники за разделение и макар да ни се повтаря да следваме науката, нито една от тези технически мерки не е придружена от един лист научни факти в подкрепа на ползите от налагането им. Дори по-лошо практиката ясно показва, че носенето на маска повишава риска от грип. Именно това проучване, публикувано безброй пъти през годините, води до официалното изявление на Американската медицинска асоциация през април 2020 г., според което здравите хора нямат нужда от маски.

Ето, че достигаме третия етап от алхимията на злото – приеми генната им терапия, престани да бъдеш това, което си и аз ще ти дам „Зелен паспорт” към всички кралства на света. Ето така работи злото, чрез тези три алхимични принципа:

1) злоупотреба с природата;

2) оскверняването на храма на тялото, мястото, което подхранва нашата идентичност, и превръщането му в технология;

3) фалшива идентичност, измислена йерархия, която се търгува срещу привилегии.

Злото винаги следва този път и ние можем да се научим да го разпознаваме. Какво е решението? Природата е вълшебна, изобилна и прекрасна. Природата е целебна. Великият пeрсийски поет Саади е казал: „Мога с радост да сложа ръката си в гнездо на пепелянки, защото знам, че до него Всевишният е сложил и противоотровата.“

Природата е на наша страна, проблемите ни са на друго място.

Светослав АТАДЖАНОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.