ДОКЛАД ЗА БРАДВАТА НАД НЕДЯЛКО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/doklad-za-bradvata-nad-nedyalko/53748 SvobodnoSlovo.eu
ДОКЛАД ЗА БРАДВАТА НАД НЕДЯЛКО

 

Всяка година по това време излиза годишният доклад на 

Държавния департамент на САЩ.

Слугинските медии и неправителствени организации поизправят за ден-два пречупените си гръбнаци – понеже за още една година ще им бъдат признати харчовете за тъпотиите, с които захранват чорбаджиите си.

България затъва все повече – но за истинските причини за това крушение няма да намерите и дума във въпросния доклад.

А празнословието за корупцията също е корупция.

Докладът срамежливо дори не поглежда към далаверата на кирчовци с руския газ.

И какво, в края на краищата, ни интересува „докладът“ на една чужда държава – това се пита обикновеният българин.

Телевизиите никога няма да се сетят за този прост въпрос.

Обаче Поптодорова – опакованата като евро-атлантически ястреб бивша червена самодива - е готова с отговора: според констатациите на доклада американците щели да решат, дали да имат вземане-даване с нас.  

Е, в това отношение сме пълни отличници: 

те вече ни свиха два милиарда - срещу лафове за някакви самолети - и оставиха нашите идиоти пеша да гонят Михаля в небето. 

Пробваха ни и с Дуото Кирчо и другият Кирчо, което искаше да прекара България през собственото си „Кеш енд Кери“ – пробваха ей така, без особени надежди – но и този номер мина.

Сега умуват как да ни нагласят на барбекюто в Украйна. 

Тъй че, Докладът е за наивници. 

Докато политическите тъпунгери викат „о кей“ – без дори да ги питат - всичко ще е наред. 

Що се отнася до дереджето на тукашните медии – трябва ли да искаме акъл от една държава, в която неин бивш президент/Тръмп близо две години беше лишен от достъп до социалните мрежи?

Впрочем, един зловещ факт вече плаче да бъде включен в 

следващия доклад: това са бруталните заплахи на Кирчовия тато срещу издателя Недялко Недялков.

„Докладчиците“ могат да си ги запишат:

„Ще ти строша главата! Ще си платиш в този или онзи свят“.

Бащата на бившия премиер Кирил Петков - който е авер на „докладчиците“ и се готви за нов мандат – се държи като разпасан побойник от мелето в Казанлък.

Нищо чудно: преди време самият Велик Случайник сръга пред десетки репортери техен колега.

Нищо не последва – освен преброяване на пречупените гръбнаци.

„Докладчиците“ са заети с глезотиите на дами от „официалните“ 

медии.

Затова, когато брадвата надвисне като реална заплаха,

те не я виждат.

***

Кеворк Кеворкян 

www.kevorkkevorkian.com

9 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Кеворкяне, вече започна да ми харесваш. Щом браниш Нидялку Нидялкуф, значи защитата на Боко е гарантирана. Кирето и баща му са боклуци, завършени кретени. Аз ще гласувам за ПП-ДБ поради една причина. Имам пъклен план. Лайнарите от ПП-ДБ не ме интересуват. Боко тиквата ме вълнува. Имам една мечта. На изборите ПП да са първи с половин процент пред ГЕРБ. Да направят правителство и Боко да ги подкрепи. В името на народа, окрайна и демокрацията. Забележка – няма никаква разлика между евроатлантиците Киро и Боко. И двамата са проститутки.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Казах ли ви аз на вас… примерът от Казанлък е заразителен…--- Петко Петков - "Ще ти строша главата! Да го духаш, помияр." Така се защитава семейната чест и семейство. Мотика, брадва, тояга. А в сащ се стрелят с пищови…

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Аз, не че нещо искам да кажа на чорчик, ама да се види как заедно Киро и Боко събарят паметника на СА ще е интересно. Как и двамата изпращат оръжие за окрайна, самолети, С-300… нали са евроатлантици и обичат зеленски. Държат си в офисите знамето на окрайна…

Коментирай

Ива

преди 1 година

Да, Кеворкян се оказа човек на Боко, жалко, мислех, че е независим. Гарелов се отказа да подкрепи неразвращаването на малки деца, взе му само един ден да си смени решението, след като се беше съгласил да поддържа несексуализирането на малките деца. И така двамата “големи “ от едно време се оказаха- единия поддръжник на мутра, другия на Нео-марксизма.

Коментирай

Да, бе

преди 1 година

Да се бият като мъже. Що само се плюят

Коментирай

йух

преди 1 година

А какво ще кажете за руските подлоги,платени и доброволни,които от години работят срещу собствената си държава?Защо никой не им потърси сметка?Защо допуснахте една руска тъпанарка Митрофанова да дава акъл каква политика да има България?Превърнаха българите в лигави педали,които нямат нито чест ,нито самоуважение...Вярно е,че в сегашно време не виждам подходящи политици да управляват,но да се гласува за Продължаваме Простотията е признак на дълбока умствена увреденост.Видяхме колко бяха ,,умни,, за красиви не говорим,как гледаха трескаво да се награбят с бездушното съгласие на българското овче стадо.Само се моля ,Бог да пази децата ни,че бъдещето им е доста мрачно при това положение...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.