ДРЪВНИК ИЛИ БЕСИЛО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dravnik-ili-besilo/53859 SvobodnoSlovo.eu
ДРЪВНИК ИЛИ БЕСИЛО

Питат ме как тълкувам статията на Г. Трифонов, озаглавена "Активират българския щаб на НАТО", която бе препубликувана и в "Свободно слово". Като всяване на паника? Като злорадство над 90 процента от българския народ, който е русофилски настроен? Като пещерна русофобия? Всичко това присъства в текста, уважаеми приятели, но основното е друго и ние го очаквахме - България подир фалшифицирания изборен резултат на 2 април ще бъде силом принудена да предостави територията си за бойно поле на сатанистите срещу православна Русия в Третата световна война! Предвиждахме тоя момент, бояхме се от него - и ето че той настъпва!

Оставете бръщолевенето на автора, че ( евентуалното ) прииждане на "десетки хиляди натовски войници" в страната ни било едва ли не наказателна акция за готвени в България бунтове срещу ЕС и НАТО, които Путин всячески насърчавал. Брътвежите за "проникване" на хиляди млади руски бойци, маскирани като дезертьори от мобилизацията в Русия - също не заслужават внимание.

Глобалният сатанизъм настъпва още по-ударно в България не защото българският народ "се бунтува", а напротив - защото народът не се бунтува. Народът показа, че не му пука за съдбата на Отечеството. Че не му пука за участта на децата му. Че се е предал, преди да е да е гръмнал първият залп. И дори не от страх, а от мъртвешко примирение. Апатията е най-лошата стратегия на едно общество. Особено във време разделно. На война - като на война - острата сабя сече най-напред "преклонената главица". Но какво да правим - България няма народен водач. А само еничари и подставеници, които изпълняват "проекти" на агресора.

Е, чакахме, чакахме - и дочакахме!

Някога, подир съкрушително поражение, достойните народи и техните водачи-рицари, са могли поне да заявят : "Всичко е изгубено, освен честта!" 

Ние изгубихме най-напред честта си. А след нея и всичко останало.

Разбира се, на Дълбоката държава и на натовските й слуги, не им трябва повод за масово навлизане в територията на Колония България, за да ни превърнат в Новата Украйна. Те винаги ще си намерят повод. Ще ни превърнат в пушечно месо, дори без да си търсят поводи. Трийсет и три години ги улесняваме в това. Те свикнаха да мислят, че ни няма, че вече сме измрели "от само себе си". И не са далеч от истината.

Избрах за заглавие на моята статия израза "дръвник или бесило", който сочи, че по един или друг начин, всички ние ще бъдем унищожени. Но този израз показва рутинно мислене на историк - в миналото от секира или меч върху дръвник на ешафода са загивали аристократите, а плебсът е увисвал на бесилката. С нас няма да се случи така. Тук върлува демокрация и ние всинца ще пукнем от няколко бомбици - атомни или дявол знае какви. При това съм сигурна, че не Путин, а "съюзниците" от НАТО - ще ни изтребят, инсинуирайки "руска провокация". В крайна сметка, ДД разчиства място на планетата за собствените си поколения.

Това е логиката на събитията в нашия материален свят. Но може би Господ има друга логика и в съгласие с нея ще спаси българския ген. На Господа Бога се надявам!

Ще завърша с разпространената вчера в печатните издания "Ексклузивна изповед" на Киро Имбецила:

"Винаги съм бил вярващ християнин!"

Исусе Христе, Спасителю, Ти прощаваш много грешки на слабите човеци и ни учиш седемдесет пъти по седем да прощаваме предателствата и престъпленията, извършени спрямо нас! Но богохулствата на адските изчадия Ти не можеш да простиш. Не можем да ги простим и ние! Накажи с десницата си тварите, които продадоха БЪЛГАРСКИЯ РОД и ПРАВОСЛАВНАТА ХРИСТИЯНСКА ВЯРА! 

Нека те прокълнат деня, в който си позволиха да се подиграват с Твоето Име!

Към Теб се обръщам, Боже, от тоя дол плачевни! Въздай възмездие на предателите! 

Амин!

Милена Върбанова

15 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Горчивата чаша и този път ще отмине народа ни малък, изплашен и примирен. Ще го отмине, и мечтите на невро-атлантическите глобалисти ще си останат мечти, а ние отново ще се придвижим напред след дългото безвремие, в което сме (ще се прояви нещо като социално-исторически "тунелен ефект" на спасението). Но причината за това чудо няма да е в народа ни преклонЕн. За мен причината, с първо приближение, ще е земята, територията, на която живеем. Именно земята, на която някога се е спрял Аспарух и основал България, и сега, както и в миналото, отново ще спаси народа си (каквито и дивотии да върши този народ!). Защото истинската ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ се оказва тук, по нашите земи, а не някъде по близките и далечни изтоци, както обикновено се описва в книгите. А защо земята ни е ТАКАВА, или какво значи ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ - до такава тема в момента не смея да се докосна.

Коментирай

емигранд

преди 1 година

Г-о Върбанова има спасение от военната клика и то е само едно,Възраждане не влиза в пленарната зала не се събират 240 предатели и няма парламент,Т.Е. няма участие на Бг в конфликта.

Коментирай

емигранд

преди 1 година

Г-о Върбанова има спасение от военната клика и то е само едно,Възраждане не влиза в пленарната зала не се събират 240 предатели и няма парламент,Т.Е. няма участие на Бг в конфликта.

Коментирай

Иван Пеев

преди 1 година

Нищо лошо в това анти натовските и анти европейските партии да съберат повече от 35-40% от гласовете на избирателите. И вариантите тегова са два - отърваваме се от фашистите, вариант втори - натовци ни окупират (както и сега впрочем) и Дядо Иван отново ни освобождава. Безкръвният вариант е като безкръвният ни преход към демокрация - нещо като нищо на света.

Коментирай

няма друго такова местопожение на света

преди 1 година

нашите прадеди са го знаели. Сега благодарение на 200 предатели, хрантутници в парламента, България е окупирана и то с една единствена цел - война против Русия. Друго нищо не ги интересува. Но ние ще се съпротивляваме.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Госпожо Върбанова , много стар човек ми каза следното " На Господ мелницата тръгва да мели много бавно, но много ситно го докарва". Вижте съдбата на президентите ни за 33 г. Ние не сме отмъстителен народ , ние привидно прощаваме , но не забравяме.

Коментирай

Ивайло Петров

преди 1 година

Уважаема госпожо Върбанова, Вие сте умен, добър, честен и емоционален ЧОВЕК! Вие имате голям авторитет, затова ще Ви помоля да разясните на наивните и заспали Българи, какво е предназначението на всички избори?! Много от Българите мразят и ненавиждат Бойко Борисов и Ахмед Доган и с право, за Прост Киро няма да отварям дума, защото при него има тежко психично разстройство! Съществува обаче една партия "Възраждане", лидерът на която - Костадин Костадинов е издигнат на Пиедестал! Този индивид от години заблуждава Българите, че е Патриот и Русофил, защото е намерил - лозе без пъдар!

Коментирай

Ивайло Петров

преди 1 година

Ако всичко в тази партия беше наред, нямаше да я напуснат отдавна Минчо Христов, Стела Банкова, Добри Божилов, Елена Гунчева, Пламен Пасков и още много други! Всички тези хора напуснаха най-вече заради Костадин Костадинов, който е невротичен, полу-истеричен нарцисист, който не понася различно мнение или това да не е прав. Костадин Костадинов или гони всички, които дори бегло биха могли да го засенчат, или просто отблъсква умните хора!

Коментирай

Ивайло Петров

преди 1 година

Уважаема госпожо Върбанова, Бъдете жива и здрава и нека Бог да бди над Вас и Ви закриля!

Коментирай

Време е за Възраждане на България

преди 1 година

А има ли някой друг освен Костадин Костадинов, който е във свяст и на който може да се гласува някакво доверие? Според мен НЯМА!Костадинов поне държи искрицата надежда за България ЖИВА! Той поне се бори с дела не само на думи за изтръгване на България от Сатанисткото робство в което ни натикаха продали се на ЦРУ местни Юди.. Така, че малко повече уважение към тези които действат а не теоретизират, търсейки под вола теле по форумите...

Коментирай

dma

преди 1 година

Напълно разбирам госпожа Върбанова, и аз, а и много други българи изпитваме същото. За съжаление, нито спасение, нито възмездие е по силите ни. За нас има една единствена надежда - че Русия ще спечели войната.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.