Двамата измамници Борисов и Доган успяха да измамят и Ердоган и го вкараха в тази история от която той нищо не печели

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dvamata-izmamnici-borisov-i-dogan-uspyaha-da-izmamyat-i-erdogan-i-go-vkaraha-v-tazi-istoriya-ot-koyato-toy-nishto-ne-pecheli/6772 SvobodnoSlovo.eu
Двамата измамници Борисов и Доган успяха да измамят и Ердоган и го вкараха в тази история от която той нищо не печели

Двамата измамници Борисов и Доган успяха да измамят и Ердоган и го вкараха в тази история от която той нищо не печели.

Ами обеща ли му, че ако и той им помогне със 100-150 хиляди гласа те ще победят и ще имат власта в България, а той ще има своите генерал-губернатори в страната. Да, но на това му се кава гладна кокошка просо сънува. И така Ердоган не само че няма да има генерал губернартори, а и с тази авантюра започва с влошени отношения с България, от което само губи.

Ето виждате резултата от тази авантюра в която го вкараха измамниците. Домати хвърлени по сградата на посолството на Турция в София и манифестации. Като приятел на мюсюлманската общност в България ще кажа няколко неща.

Първо от самолет се вижда, че ДПС ще бъде държано много далеч от бъдещата власт в България. Дори да погледнем арогантноста, която дпс демонстрира с Пеевски, арогантноста на Данчо ментата и ред други арогантности, можем да разберем, че тази шайка, която си присвоява правото да предствлява тази общност, нанасая сериозни щети на цялата общност.

Нима мнозинството мюсюлмани и турци са съгласни да подкрепят мафията на Борисов, Пеевски и Доган. Виждате, че тя няма етнически цвят, Боро=исов, Пеевски, Данчо ментата са от българския етнос, а Доган, Карадаъй и онзи Хамид са от турският етнос.

Ами таззи шайка вреди, и на дватаа етноса еднакво. Не е ли редно да сме заедно срещу шайката. Да, но скандалните действия в Турция създадоха имиджа, че мюсюлманите и турцие са на страната на мафията.

Създава се и напрежение между Търция и България чрез един проблем който обслужва само шайката на Борисов, Доган и Пеевски.

Никой няма интерес от влошаване на отношенията със съседката ни. Ердоган от много акъл направи отношенията МЕЖДУ Турция и България, заложник на измамници като Борисов, Доган, Пеевски и Данчо ментата. Ама този човек системно вреди на Турция. Всеки ден ѝ причинява вреди.

Europeen Dialogue

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.