Движение за ПеевСки

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dvizhenie-za-peevski/5358 SvobodnoSlovo.eu
Движение за ПеевСки

Когато навремето оформиха пластилиновото чудовище ДПС, идеята беше да използват скорошното страдание на прогонените български мюсюлмани като параван за икономическо овладяване на цели отрасли в България – от селско стопанство до енергетика.

Тогава начело на тази популистка формация сложиха един човечец, представен като политически затворник, философ и мъдрец. Години наред този щатен сокол на Държавна Сигурност заплашваше всички ни с крехкия етнически мир, който се крепял на неговите криле.

Не съм вярвал, че това може да е нищо в сравнение с новата версия на ДПС. Това „движение“ вече дори не се старае да се прикрива зад живия щит на родните мюсюлмани. Напротив, самото ДПС се е превърнало в жив щит.

България е удивителна държава. Само тук е възможно да има цяла партия, присъстваща в парламента, която да съществува, за да се бори за правата и свободите на един единствен човек.

Движение за ПеевСки.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.