Ето това е най-голямото престъпление на ГЕРБ - че заради некадърността си ни изгубиха повече от 13 години от живота

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/eto-tova-e-nay-golyamoto-prestaplenie-na-gerb-che-zaradi-nekadarnostta-si-ni-izgubiha-poveche-ot-13-godini-ot-zhivota/53816 SvobodnoSlovo.eu
Ето това е най-голямото престъпление на ГЕРБ - че заради некадърността си ни изгубиха повече от 13 години от живота

Може да бъде изображение с на открито и тухлена стена

Слушам тази сутрин как некадърно управляващия кмет на София обяснява как на 4869-я ден на своето кметуване (13 години и 4 месеца) най-после! алeлуя! намерила начин да редят павета така че да не са на вълни или да не оживяват и тръгват във всички посоки!

За сравнение, в Space X на Илън Мъск успяват точно за 740 дена (между 14 март 2004 и 24 март 2006) да създадат ракета, която да лети...

За 2 години едни хора успяват да създадат летяща ракета, а едни други хора за 13 години все още не могат да наредят две павета.

Ето това е най-голямото престъпление на ГЕРБ - че заради некадърността си ни изгубиха повече от 13 години от живота.

Долната снимка е на това как редят паветата в Париж. С бетонова подложка. Дет се вика не е рокет сайънс (не е сложно). Предполагам, че страхотно умуване на много експерти е било преди да достигнем до това провидение невероятно, скрито от нас, защото упадъчния запад иска да ни унищожи!

Иво Божков

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.