Евроатлантическа истерия от интервюто

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/evroatlanticheska-isteriya-ot-intervyuto/126970 SvobodnoSlovo.eu
Евроатлантическа истерия от интервюто

Евроатлантическа истерия от интервюто.
От Белия дом не закъсняха да се изложат и се чуха възражения и предложения за "демократична цензура": Джон Кърби, координатор на администрацията на американския президент, каза, че интервюто на Путин с Карлсън не е необходимо да се публикува.
Истерия на Хилъри Клинтън в навечерието на излизането на интервюто на Тъкър Карлсън с 
 видео можете да видите в  MSNBC,където тя нарече Карлсън  „полезен идиот“.
Европейските бюрократи и чужди агенти предложиха друг вид цензура-„забрана за пътуване“  за Тъкър Карлсън. 

Европейският съюз може да наложи санкции срещу американския журналист Тъкър Карлсън заради интервю с Путин, съобщава Newsweek, позовавайки се на източник.
Според бившия белгийски премиер Ги Верхофстад интервю с руския лидер може да превърне Карлсон в мишена за законодателите на ЕС. Той изрази мнение, че журналистът е „рупор на бившия президент Доналд Тръмп и Владимир Путин“.
Бившият евродепутат Луис Гарикано също нападна Тъкър Карлсън, като го нарече „не репортер, а пропагандатор на най-отвратителния режим на европейска земя“.
Интервюто на руския президент Владимир Путин с американския журналист Тъкър Карлсън продължи два часа и скоро ще бъде разпространено. Това заяви американският радиоводещ Алекс Джоунс. Той отбеляза, че интервюто „ще остане в историята“. Много цензори на Запад, както подчерта Джоунс, „вече са в режим на аларма“.

Карлсон обеща, че всеки, който иска, ще може да гледа безплатно интервюто с Путин на сайта му в пълната версия без редакция. В същото време предприемачът Илон Мъск също обеща да не блокира видеото, когато бъде публикувано на неговата платформа X. Карлсън вярва, че на Запад правителствата, напротив, със сигурност ще направят всичко възможно, за да цензурират интервюта на други по-малко важни платформи . Те се страхуват от информация, която не могат да контролират. Журналистът вече заяви, че е платил всички разходи за пътуването до Москва със собствени средства и не е получавал пари от никого.

В България може би ще го видим в малките часове на 9 март,ако демократите не успеят да блокират социалната мрежа на Мъск и канала и сайта на Карлсън.

Йордан Халачев

10 Коментара

darkaveng

преди 2 месеца

Идиоти, Сър, евро-нещо си! Ако имат поне 0,001 g мозък, ще замълчат, завинаги! Но де късмет! Сега все по-ясно става, че евро-нешо си май хич и за чеп за зеле не стават! Градината, Сър, май съвсем буреняса ...! Анадънму?

Коментирай

Синергетик

преди 2 месеца

Небивал интерес! Интернет се задъхва от съобщенията на всевъзможни информационни агенции за интервюто, като публикуват и прелюдията на Карлсън, която беше показана и в Гласове. Гледайте в канала на Карлсън на живо, или в удобно за вас време. --- https://tuckercarlson.com/

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Да живее Карлсон ,който живее на покрива. Да живее В.В.Путин ,геният на планетата. Да живее Тръмпича.

Коментирай

DARNOVAL

преди 2 месеца

....и за да бъде пълна картинката само , ще прибавя, че след всичко това, един велик руснак, писател-богатир, написа една велика книга за руския характер и живот романът, ВОЙНА И МИР, който на два пъти беше екранизиран от американски студия, и срещна изключителна приемственост в съзнанието на амриканския зрител. Хора като Хилари Клинтън и заобикалящите я други подобни демо-либерали, са имнно тези "полезни идиоти" за които не могат да бъдат мерило за свободата в тази страна и с пълно основание се страхуват да не загубят своята популярност, нещо което е много силно характерно за американския елит.

Коментирай

DARNOVAL

преди 2 месеца

....и за да бъде пълна картинката само , ще прибавя, че след всичко това, един велик руснак, писател-богатир, написа една велика книга за руския характер и живот, романът ВОЙНА И МИР, който на два пъти беше екранизиран от американски студия, и срещна изключителна приемственост в съзнанието на амриканския зрител. Хора като Хилари Клинтън и заобикалящите я други подобни демо-либерали, са имнно тези "полезни идиоти" които не могат да бъдат мерило за свободата в тази страна и с пълно основание се страхуват да не загубят своята популярност, нещо което е много силно характерно за американския елит.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.