Евроатлантическият цирк е толкова долнопробен, че нормален човек се отвращава

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/evroatlanticheskiyat-cirk-e-tolkova-dolnoproben-che-normalen-chovek-se-otvrashtava/132187 SvobodnoSlovo.eu
Евроатлантическият цирк е толкова долнопробен, че нормален човек се отвращава

Изкукуригалата Дневалная вече четяла мислите на Путин и знаела, че в някакъв момент можело да използва и ядрено оръжие. Евроатлантическият цирк е толкова долнопробен, че нормален човек се отвращава. Купуват кукловодите някакви гнусни предателчета, правещи се на дисиденти и ги разкарват като мечка на синджир по света.

Всъщност целта е една: повече пари и власт за САЩ. Които печатат парите. Цялата им икономика се държи на военната индустрия. Ако има мир, от глад ще умрат. Отпуснаха 60 милиарда долара помощ на Украйна, за да си купи ТЕХНИ оръжия, тоест на практика са инвестирали в американската икономика. 

А на такива пачи подхвърлят няколко милиона и медийна слава, за да убеждават слабоумните в правотата на правилната политическа линия!

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

Чичо

преди 1 седмица

А българите чия икономика подпомагат, не е ли същата!?

Коментирай

rusnak

преди 1 седмица

Във всяко общество има подобни паразити, в България еквивалента на тази мърла, са жълтопавентиците еничарски. Тотални нещастници и некадърници, гравитиращи около НПОтата и корпорациите да им подхвърлят кокълче. Много опасна сган, защото са готови на всичко и са супер изпълнителни и организирани в действията си.

Коментирай

панчо виля

преди 1 седмица

Тъпите кравари и западняците си мислят, че като отпускат милиардите това са заеми и инвестиции, които ще им се върнат с печалба; но ще останат излъгани, защото след като Русия завземе цялата укотеритория никой няма да връща никакви заеми. Цялата им схема е обречен на загуба хазарт с упорито удвояване на залаганията с измамно очакване за избиване на вече отлетялото.

Коментирай

Мунчо

преди 1 седмица

Цялата битка в момента не е за Незалежната, а за🦎. И ключът е в Китай. Китай доскоро не искаше и да чуе за нова алтернатива, защото се е набълбукал със 🦎. Сега вече нещата са на ново ниво и бъдещето е ясно, но Големия Сатана и с-ие няма да се даде без бой!

Коментирай

Половината свят поне работи за тях, наричат го ''стратегически интереси''

преди 1 седмица

На нас и заеми не отпускат, направо ни карат да инвестираме в икономиката им на силно завишени цени-ядрена енергетика, военни машини; наричат го ''диверсификация'', което е евфемизъм за инвестиции в тяхната икономика. Едно време Братът ни инвестираше в нашата икономика, сега т.нар. брат ни кара да инвестираме в неговата икономика.

Коментирай

Отговоръ

преди 1 седмица

"А на такива пачи подхвърлят няколко милиона " - Какви милиони Гривова, Интелигентна жена си. Кой ще и даде на тази развратна крава милиони. Просто ще я поразвяват нагоре-надолу със затихващ пропаганден ефект и накрая, като загуби пропагандната си стойност тихомълком ще я смотаят някъде. Повече от няколко хиляди за краткотраен период едва ли ще види.

Коментирай

До другаря Панчо Виля

преди 1 седмица

Явно ги разбираш тия неща повече от всички 😆 Всички са тъпи а ти си най умния,но си седиш в панелката и пишеш на евтиното телефонче глобални просветления. Абе сигурно си таксиджия ! Ако не беше жалък щеше да си смешен

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.