Eй ги нахилените гадораи, които ни разказаха играта - Урсула, синът на Сорос и ибрикчията му "Ванката" Кръстев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ey-gi-nahilenite-gadorai-koito-ni-razkazaha-igrata-ursula-sinat-na-soros-i-ibrikchiyata-mu-vankata-krastev/127966 SvobodnoSlovo.eu
Eй ги нахилените гадораи, които ни разказаха играта - Урсула, синът на Сорос и ибрикчията му "Ванката" Кръстев

Eй ги нахилените гадораи, които ни разказаха играта - Урсула, синът на Сорос и ибрикчията му "Ванката" Кръстев. На една софра в Мюнхен, по време на годишната вечеря на "Отворено общество".

Изживяват се като стратези и визионери, а всъщност са обикновени джендъри, сбъркани ментално и сексуално. 

Тези типове изкористиха идеята за обединена Европа, дискредитираха либералните ценности, приравнявайки ги до най-брутален розов комунизъм от троцкистки вид. 

"Ванката" Кръстев продължава да дудне в ушето и на ГЕРБ, и на ПП, и на ДБ, да вдига и сваля правителства от името на Сорос. Същият Сорос командори и Европейската комисия, което е видно от угодническото присъствие на Фон дер Лайнен на масата. Тя се държи като редови служител на "Отворено общество" и това е обидно за всички европейски данъкоплатци, които й осигуряват тлъстата заплата.

Аз лично, ако не бях хуманист, бих препоръчал далеч по-радикални методи за справяне с тази напаст...

Недялко Недялков

6 Коментара

moitoi

преди 2 месеца

Великобритания не успя да изстреля балистична ракета Британският флот извърши неуспешно изстрелване на балистична ракета Trident II D5 от атомната подводница HMS Vanguard на 30 януари, съобщи вестник The Sun, позовавайки се на източник. След изстрелването ракетата веднага падна във водата до подводницата, в която се намираше британският министър на отбраната Грант Шапс, пише изданието. Според източника на The Sun мисията се е състояла в Атлантическия океан край бреговете на Флорида.

Коментирай

Чичо

преди 2 месеца

Господ бележи келявите, за да ги забелязват хората отдалече и да ги избягват!

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

Те, британците, наскоро не успяха да изпратят и двата си най-нови самолетоносача, Принца и Кралицата... Поради технически причини... Те, откакто са построени, едно плаване не можаха да направят. Дори сега, на това мащабното "учение" натовското, Кралицата потегли, повреди се, върна се... Принца дори не напусна пристанището. Тъжен край за Владетелката на моретата...

Коментирай

BLIMAN

преди 2 месеца

Свидтели сме на това, което се нарича "неонацизъм" и не виждам защо българските медии се съгласяват с това да ни втълпяватп, че Путин бил фашист ..и пр.?? Вижте кой управлява Европа...все деца и внуци на бивши нацисти...какъв е Шолц...? иска да играе ролята втори Хитлер, а тази кучка Урсула е същата работа...това са европейски предатли и слуги на Вашингтон.А нещо да кажета за националистичските украински батальони обучени по методите на СС

Коментирай

BLIMAN

преди 2 месеца

Британците не са успели, но Путин излетя със самолет, който пренася ядрени товари и може да ги насочи в желаната посока и поздрави НАТО от въздуха......само преди 2-3 дена беше...а медиите мълчат..!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.