ФИЛОСОФИЯТА НА ЕДИН ГУМАДЖИЯ: НЯМА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ - НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ! ИМА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ - ИМА ДЕМОКРАЦИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/filosofiyata-na-edin-gumadzhiya-nyama-kasovi-belezhki-nyama-demokraciya-ima-kasovi-belezhki-ima-demokraciya/6890 SvobodnoSlovo.eu
ФИЛОСОФИЯТА НА ЕДИН ГУМАДЖИЯ: НЯМА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ - НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ! ИМА  КАСОВИ БЕЛЕЖКИ  - ИМА   ДЕМОКРАЦИЯ!

Днес си смених гумите на колата. Идва 15 ноември и аз изпълнявам изискванията на закона! Хубаво или лошо време, няма значение, трябва да сменим летните със зимни гуми!

Между другото, както и очаквах, майстора си прибра парите без да ми даде касова бележка! От 2-3 години ходя при него и никога не съм получавал касова бележка!

Иначе касовият апарат стои на видно място в работилницата!

След като му платих на майстора-гумаджия, не знам защо подметнах, че утре ще отида да гласувам за ДЕМОКРАЦИЯТА и за ПРОМЯНАТА в нашата красива, но бедна страна!

Майстора-гумаджия ме погледна и с насмешка каза:

Ти виждал ли си някъде истинска демокрация?

Всичко е фалш и далавера! Дори в Щатите няма демокрация!

Аз за демократи не гласувам, завърши той!

Моментално разбрах! Утре той ще отиде да гласува за ОНУЙ или за ТУЙ, за онзи ФРАНКЕНЩАЙН и неговите 23-24%, които не обичат демокрацията!

За тях няма демокрация, затова НЯМА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ!

ОНУЙ, му осигури конфорта да не издава касови бележки и ако случайно го наклепът на данъчните, то проверката ще установи, че това е нашият човек и нека работи спокойно!

Много хора казват за тези 23-24%, че са прости и глупави.

Не, напротив! Те са хитри! Те са еснафи и егоисти! Тях не ги интересува просперитета на нацията и бъдещето на децата ни!

Те се интересуват само и единствено от СОБСТВЕНИЯ ИМ ТЪРБУХ И ДЖОБ!

И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДЯВОЛА, САМО И САМО ТЕ ДА СА ДОБРЕ!

Такива, като моят майстор са и гласуват за тези 23-24% стотици хиляди собственици и служители на ресторанти, барове, дискотеки, бардаци и публични домове, нелегален внос на цигари, алкохол, петрол, храни, стоки, лавки, супермаркети, магазини и магазинчета за алкохол и цигари, бижутерии, аутлети, месарници и кебапчийници, автомобилни сервизи, автосалони, винпроми, бирарии, кръчми, търговци на плодове и зеленчуци, фризьорски салони, златарски, шивашки и обущарски ателиета, плажове, транспортни фирми, таксиметрови шофьори, вторични суровини, и производствени фирми криещи обороти.

Там касови апарати може и да има, но касови бележки НЕ!

За ОНУЙ гласува сенчестия бизнес!

Тези, които правят пари БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, защото не издават касови бележки!

Или тези, на които раздават европейските пари!

Целият този мутренски свят върти далавери, крие доходи, печели базнословни суми и се отчита на тези които го покровителстват! Защото Българската икономика се „управлява на принципа”-„КОЙ, НА КОГО и КОЛКО ”!

В България днес сивата икономика е 29% от Брутния вътрешен продукт!

Най-високата в ЕС! Това са днес близо 35 милиарда лева.

ЗАТОВА ДЕМОКРАЦИЯ У НАС ЙОК!

ЗАБЕЛЕЖКА:

1. ЙОК на турски значи НЕ! НЯМА!

2. Горенаписаното е една хилядна част от книгата ми „СПРАВЕДЛИВА ПЕЧАЛБА“!

Petar Kartev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.