Г-н Терзиев, забравихте ли ни или най-безочливо ни излъгахте?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/g-n-terziev-zabravihte-li-ni-ili-nay-bezochlivo-ni-izlagahte/118815 SvobodnoSlovo.eu
Г-н Терзиев, забравихте ли ни или най-безочливо ни излъгахте?

Хора, които не държат на думата си, нямат място в управлението и на столицата и на държавата ни! 

Господин Терзиев, на предизборната среща проведена на 1 юли тази година в парка на Младост -3, Вие и екипът Ви поехте ангажимент: в края на месец август, в читалището на кв. Горубляне да представите конкретни и ясни решения на огромните проблеми с частните земи на Горубци. 

Вече е октомври. 

За пореден път Ви питам: Забравихте ли ни или най-безочливо ни излъгахте?

Валентин Димитров

Facebook 

7 Коментара

Зелена брада

11 months before

"Политиците" НИКОГА не лъжат... Те просто НИКОГА не казват истината.... Електоратът трЕбе да се ЛАЖЕ! Не го ли ЛАЖЕШ ти ще отиде друг да го ЛАЖЕ. Електоратът обича да го ЛАЖАТ!

Коментирай

Генчо Гунчев

11 months before

Шапчице червена, не ти ли прави впечатление, че докато много хора искат да гласуват за Ваня Григорова, г-жа Корнелия се прави, че нея познава? Да те питам, Ти ли издигна Ваня за кмет или Корнелия?

Коментирай

Червената шапчица

11 months before

Господин Генчо, вибраторът на м'амзел дьо Крушовица е на ремонт в сервиза, дреме и на нея кой ще е кмет... Господин Генчо Гунчев, имам екзистенциален въпрос. Батериите на моя вибратор са литиево – йонни. Мога ли да ползвам вибратора си, докато съм във ваната? Да не стане някой сакатлък като с др. Нинова?

Коментирай

Червената шапчица

11 months before

Др. Нинова е дърта гювендия, хитра лисица, от стара коза яре. Сменила е розовите си кюлоти с копринени прашки и вече е модерна. Връщане назад към село Крушовица няма. Там нужникът е на двора. Аз ще гласувам за Ваня Григорова. Нека герп и ппдб да им се образуват нерви и да ги хване скомина.

Коментирай

Олеся Зеленска

11 months before

Избирането за коя партия да гласуваш на изборите е, като да избираш, кое лайно мирише по-добре.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.