ГЪЛЪБЕ, ГОЛЯМА БЯЛА ПТИЦО!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/galabe-golyama-byala-ptico/7177 SvobodnoSlovo.eu
ГЪЛЪБЕ, ГОЛЯМА БЯЛА ПТИЦО!

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Държавата явно е тръгнала на война срещу народа си. По-точно служебното правителство. На фона на масовите протести, на възмущението на хората заради ограничаването на правата им, един Гълъб ненагледен заяви, че зеленият сертификат не нарушава трудовите права.

Тези дни стотици хиляди работници бяха накарани от работодателя си да се ваксинират или да си плащат за тестовете, за да бъдат допуснати до работните си места. Явно Гълъб не вижда никакъв проблем в това. Същият дори не споменава становището на КЗД, че това нарушава правата на тези, които по различни причини не могат да се ваксинират или тестват. Явно не намира за нужно и да се дадат указания как да се прилага от работодателите заповедта на МЗ. Важното е да захлебят едни пари от правителството!

Фармацевтичните компании от началото на истерията реализираха милиарди евро печалби. Дори Пфайзер плати доста милиони по споразумение, за да не бъде съдена, че е раздавала пари на лекари /а може би и политици/, да пробутват нейните продукти.

Като гледам разнородната информация по медиите, направо си кръстосвам погледа. Било много важен зеленият сертификат /защото от Брюксел ни задължават да го има/, ама то ваксинираните също заразявали и можело да бъдат заразени. За какво го правите тогава, бре, предатели? Да намажете и Вие нещо от този пазар на хора? Срамни и жалки сте!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.