ГЕРБопитеците са върховни експерти по изборни фалшификации и манипулации

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gerbopitecite-sa-varhovni-eksperti-po-izborni-falshifikacii-i-manipulacii/6983 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБопитеците са върховни експерти по изборни фалшификации и манипулации

Как може избирателят да гласува два пъти и да измами комисията? Такава демонстрация направили на поредния си мутринг ГЕРБопитеците, някакъв, който е бивш зам.-министър и настоящ мераклия за депутат показал нагледно как се осъществява измамата.

Шашмата е визуализирана и озвучена на личната ФБ страница на Главатаря на ГЕРБопитеците и бивш премиер Бойко. Напълно вярвам на ГЕРБопитеците, че такава фалшификация е възможна - ГЕРБопитеците са върховни експерти по изборни фалшификации и манипулации и това сме го наблюдавали десетки пъти през последните години.

Предполагам, че ГЕРБопитеците днес демонстрираха как се гласува два пъти и как се мами СИК, за да припомнят на слабоумните си фенове и избиратели как се прави шашмата, че тия тъпанари може да са забравили.

Повторението е майка на знанието и баща на затъпяването, казвахме някога в кв. Банишора.

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.