ГЕШЕВ, не сме те забравили! Предстои четвърта част на #ГешеевКилърГейт.

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/geshev-ne-sme-te-zabravili-predstoi-chetvarta-chast-na-gesheevkilargeyt/4647 SvobodnoSlovo.eu
ГЕШЕВ, не сме те забравили! Предстои четвърта част на #ГешеевКилърГейт.

ГЕШЕВ, не сме те забравили!

Предстои четвърта част на #ГешеевКилърГейт. БОЕЦ ще публикуваме документи и информация за случващото се с „убийците на Пеевски” след този срамен акт на прокуратурата довел до фалита на КТБ. И тук отново следите водят директно до Гешев!

Войната в Украйна затъмни всички други теми, но не трябва да забравяме и войната срещу мафията и нашите битки срещу наглите. Гешев, Борисов, Пеевски и бандата им сигурно са най-щастливи от войната в Украйна, защото останаха на заден план, но БОЕЦ не забравяме. Почти месец след публикуването на първата част от КешевКилърГейт, подкрепена със снимки и данни „националните медии” продължават да мълчат. Мисирките мълчат, Гешев мълчи, институциите също мълчат. МВР, МП, правителство, парламент, всички бяха сезирани и информирани и мълчат. Това означава, че гражданите трябва да продължим своята битка срещу мафията и корупцията и битката за справедливост и отговорността ни е още по-голяма защото няма кой друг вместо нас да се пребори.

Припомняме и че сигнала на БОЕЦ срещу Кошлуков за документна измама също от половин месец стои без отговори, вместо този слуга на мафията да бъде отстранен от обществената медия.

Преди две седмици БОЕЦ внесохме и искане за започване на процедура за отстраняване от постовете на членовете на ВСС гласували срещу правото на министъра на правосъдието да внася искане за освобождаване на Гешев и разглеждане на това искане по същество. Доказано тези хора са нарушили Конституцията и има възможност да се инициира парламентарна процедура, като за целта са нужни 48 депутати. Това автоматично ще доведе и до разпускане на целият ВСС – една много важна цел по пътя на съдебната реформа и промяната. И отново пълно мълчание от управляващите, абсолютно необяснимо и в разрез с техните заявки. Това означава само едно – натиска на гражданите върху управляващите трябва да продължи, че това е единственият начин нещо да се случи. Че мафията все още е много силна и владее голяма част от управлението. Че продължаваме да водим битките си във враждебна среда и заплахите и ударите върху нас само го потвърждават. Че трябва да бъдем още по активни и да действаме всеки ден!

Продължаваме натиска и по ревизиите срещу Пееввски образувани след реакция на БОЕЦ. Както и по сигнала ни срещу него за пране на пари, който стои в прокуратурата от един месец и никой не пита Гешев защо не му иска оставката!

Продължаваме натиска за действия и по сигнала ни срещу Бойко Борисов за пачките и кюлчетата.

Продължаваме и всички други битки!

БОЕЦ не забравяме и никога не се отказваме!

Споделете и подкрепете, няма да позволим на наглите да им се размине!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.