ГЕШЕВ, не ти искам оставката, а отстраняване и съд!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/geshev-ne-ti-iskam-ostavkata-a-otstranyavane-i-sad/5902 SvobodnoSlovo.eu
ГЕШЕВ, не ти искам оставката, а отстраняване и съд!

ГЕШЕВ, не ти искам оставката, а отстраняване и съд! След това - затвор и отговорност за всички извършени престъпления.

Разбирам, че Гешев е изпратил писмо до Брюксел и други международни институции, в което се оплаква, че има искане и действия за неговата оставка. Разбирам и че е цитирал двата сигнала на БОЕЦ (без да цитира името ни) срещу него за ЖосиГешевГейт и конфликта на интереси при който, докато прокуратурата е разследвала ТРЕЙС за смъртта на 20 души, съпругата му е била адвокат на един от водещите шефове и инженери на ТРЕЙС. Гешев реве, че било намесено семейството му. Само че, не ние наехме жена му за адвокат, а човека на ТРЕЙС и то, когато Гешев вече е главен прокурор. И не ние поискахме 20% от ЖОСИ, а той и дяловете са прехвърлени на баща му. Гешев е вкарал семейството си в своите гнусни и престъпни схеми.

Пропуснал е обаче да разкаже и за останалите 11 сигнала на БОЕЦ срещу него. От споразуменията му по "Недосегаемите" до лъжите му пред ВСС за "професионалните му постижения", които БОЕЦ разобличихме с официални документи.

Гешев е пропуснал да уведоми Брюксел и за това как той лично и прокуратурата ръководена от него СМАЧКАХА всички сигнали на БОЕЦ срещу Бойко Борисов (пачките и кюлчетата, записите, катастрофата край Своге, рекета и подкупите от Божков и тн.) , сигналите ни срещу Пеевски, Влади Горанов, Доган, Карадайъ, Цветанов, Каракачанов, Златев и тн.

Пропуснал е уведоми Брюксел, че ТОЙ и прокуратурата не намериха по НИТО ЕДИН от общо 23 сигнала на БОЕЦ данни за извършени престъпления по #АпартаментГейт, като изпра всички балконаджии и апартаментаджии начело с Цветанов.

Гешев е забравил да разкаже и как по негова заповед прокуратурата се опита да убие съпругата ми, като ми наложи забрана за напускане на страната, за да осуети нейната трансплантация във Франция, на която бях донор.

Гешев е Пропуснал да разкаже и на колко призовки, разпити, проверки, ревизии, запори, досъдебни производства, обвинения , посегателства, репресии, удари, помия и дела бях подложен, заедно със семейството ми и бойците през последните осем години заради дейността ми с БОЕЦ.

Забравил е да разкаже за репресиите на прокуратурата над свободните журналисти от Биволъ, Фрогнюз, bird.bg, Евроком... Забравил е да разкаже за хилядите подслушвани и преследвани протестиращи граждани, които искаха НЕГОВАТА оставка и тази на Буда. Забравил е да разкаже, че смачкаха сигналите за незаконните арести, полицейското насилие и зверствата на МВР над журналиста Димитър Кенаров, студента Евгени Марчев и десетки мирни граждани!

Гешев е Пропуснал да разкаже, че изродите на които служи посехнаха и на децата ми.

Гешев е Пропуснал да разкаже, че бе назначен от Борисов и Пеевски, за да брани тях и престъпната им власт, да прикрива престъпленията им и да унищожи всеки, който има дързостта да отхвърли мафиотската им власт. Че няма НИТО ЕДИН осъден за корупция по високите етажи на властта в най-корумпирана страна в Европа.

Гешев е Пропуснал да разкаже, че лично покри грабежа на 4 милиарда лева от КТБ извършен от Пеевски , Борисов, Цацаров, Искров и бандата им.

Гешев е Пропуснал да разкаже, че покри сигнала на БОЕЦ за грабежа на три милиарда от Турски поток извършен от Бойко Борисов.

И понеже оцелях, аз ще им разкажа.

А БОЕЦ няма да спрем и за ден докато Гешев, Цацаров, Пеевсски,, Борисов, Кошлуков и останалите мафиоти и слугите им не бъдат отстранени от властта завинаги.

Гешев, ще те преследвам до дупка!

Не може да живеем в демократична и правова държава, докато хора, като Гешев са на върха на прокуратурата и съдебната система.

Битката продължава.

08.01.2022г. Георги Георгиев - БОЕЦ

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.