Глупава и безотговорна майка в Дупница оставя в колата си две мънички дечица с ключове на таблото и работещ двигател, но всички говорят за това, че психично болен човек е откраднал колата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/glupava-i-bezotgovorna-mayka-v-dupnica-ostavya-v-kolata-si-dve-manichki-dechica-s-klyuchove-na-tabloto-i-rabotesht-dvigatel-no-vsichki-govoryat-za-tova-che-psihichno-bolen-chovek-e-otkradnal-kolata/127903 SvobodnoSlovo.eu
Глупава и безотговорна майка в Дупница оставя в колата си две мънички дечица с ключове на таблото и работещ двигател, но всички говорят за това, че психично болен човек е откраднал колата

Глупава и безотговорна майка в Дупница оставя в колата си две мънички дечица с ключове на таблото и работещ двигател, но всички говорят за това, че психично болен човек е откраднал колата.

Голямата тема за медиите обаче е как се е държал арестуваният при самия арест. Оказва се, че крадецът е бил напълно с акъла си, след като внимателно е оставил децата извън колата и е продължил да бяга.

Странното е, че никой не пита майката колко милиграма акъл са нужни, че да не остави колата работеща на място, откъдето всеки може да потегли с нея. Ами ако колата беше открадната от опитен крадец, как това щеше да е различно?

Забранено е оставянето на автомобила работещ и без водач, но никой не пита жената каква е нейната отговорност и колко тъпа е всъщност.

И макар никой да не спомена за детски столчета, дано поне те са били монтирани в колата.

Лияна Панделиева

1 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Че те сега 90 % от всезнещите майки родители са глупави и безотговорни. На времето при такова спокойствие, което царете нямаше майка да остави количката с детето пред магазин и да влезе вътре. Но важното е да не се бият децата и да не им се карат ,защото представи си ги стресираш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.