ХАЙДЕ КОНКРЕТИКА!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/hayde-konkretika/134677 SvobodnoSlovo.eu
ХАЙДЕ КОНКРЕТИКА!

 

Политиците лъжат като отлежали алкохоли от кубински произход. Ще ни оправят. Ама, разбира се, оправянето ни е задължително. Щели и да спрат войната. Само да ги изберем тях, ще спрат войната /едните ще победят Путин, като превземат Кремъл на абордаж на нож, другите незнайно какво ще направят, за да нямало война/. Костадинов и възрожденци твърдят, че щели да спрат войната, само трябвало българите да гласуват за тях. Как обаче ще стане това чудо, не издават и мълчат.

Много мразя да ме правят на камилче. Елементарният прочит на обещанията дори води до извода, че това са празни предизборни балони. Да напомня ли, че предишната предизборна кампания във Възраждане мина под мотото "Ще спасим лева". Спасиха единствено заплатите и постовете си. Затова ми е интересно как смятат да спрат войната. Ей така, от любопитство.

Абсурдно е да имат достатъчно мнозинство, че да вземат самостоятелно решения за България. А ако нямат абсолютно мнозинство, само ще лаят и ще прибират заплати. Освен това, ние ВСЕ ОЩЕ сме членове на ЕС и НАТО, а там има едни задължения по договорите, които не знам доколко възрожденци са ги чели.

Какво ще направят, ако НАТО реши да нападне Русия? Ще пишат до посиняване във фейсбук? Всичките им тролове ще призовават НАТО да не ни въвлича във война? На протестите им се събират максимум 500 човек и то с платените автобуси. А Костадинов толкова много му се иска да са в Европейския парламент, че няма да направи нищо, което да застраши тая работа, от която се получават добри пари.

Други обещават да ни увеличат доходите. Ами то с тая инфлация, колкото и да ги увеличавате, разходите винаги са преди тях. Защо никой не обещава увеличаване на покупателната способност? Дайте, другари, да дадем, е положението!

Нищо чудно, че драгият избирател, тулуп, матриЯл, електорат и т.н. му минава транзит между ушите всяко едно предизборно послание и дебат. Да не споменавам, че повечето дебати са взаимно оплюване кой колко е крал и колко е лош. Не, че не го знаем, но все пак е много досадно.

И така тече Н-тата предизборна кампания в България. Не искам да съм лош пророк, но до края на годината ще има още една.

Елена Гунчева-Гривова

21 Коментара

Реалист

1 month before

Конкретика - тази глупава дума я измисли Доган., след което неписмената група я заповтаря. Думата е КОНКРЕТНОСТ!

Коментирай

Браво, Гунчева!

1 month before

Най-после някой да подкрепи Урсула фон Лайнер ! Тя правилно каза, че Възраждане са заплаха за Европейската демокрация! Можеш още ,Гунчева! Да питам , защо не осъди ,,Неизбежният Караколев,, , който показва във видео защо не си присъствала на Вота на недоверие на ПП. Той показва твоя подпис и чакаше, чакаше ти да го оспориш, дори съдебно. Ти си адвокат , защо не го осъди? Продължавай да пишеш в същия дух! Защитавай Урсула и ЕНП , те трябва да останат в управлението за да процъфтява България, както е видно!

Коментирай

Кво прави, Настимир, бе, Гунчева?

1 month before

Ей , тоя , човек..Белгийските служби го разследваха , тоя ,хубав човек, твой колега.. Той хубави съвети ,, подплатени,, даваше и не само.., ама аман от ,,слухове,, вече - нека най- накрая покажат доказателства и това време ще дойде. Всичко трябва да се изчисти , нали..? Друго е да си изпран, ама понякога пералнята ,ц ,ц .., като гледам ,,академика,, по перални препарати да те хване страх .Важно е сега, нищо да не се промени с изборите, ти добре работиш- Урсула и нашите хора разчитат на кадри като теб.

Коментирай

Да, бе

1 month before

Ах, няколко дни бях в очакване, защото Гунчева не написа и ред против Възраждане. Накрая съм напълно удовлетворен.) Пасквилчето е налице. Кой е казал, че ще спре войната, Гунчева? Аз чувам само призиви за преговори и мир. И прекратяване на военните доставки. С твоите натяквания да не се гласува, в чия мелница наливаш вода? Отдавна си лъснала като гол гъз на месечина, дано да ти приседнат кървавите долари от посолствоТО.

Коментирай

HoHo

1 month before

Ей....тая подлога Гунчева, не се спря,ей...! Уникален ибрик...😉

Коментирай

Денчо Вичев

1 month before

Един и същи Анонимен проЗД ТРОЛ на КЪСОПИШКОВ, пише по няколко коментара срещу Е. Гунчева! Костя като много умен, пък дава акъл на Путин и се надува като пуяк! Аман от комплексари и недоклатени малоумници!

Коментирай

Денчо Вичев

1 month before

Един и същи Анонимен проЗД ТРОЛ на КЪСОПИШКОВ, пише по няколко коментара срещу Е. Гунчева! Костя като много умен, пък дава акъл на Путин и се надува като пуяк! Аман от комплексари и недоклатени малоумници!

Коментирай

Дедо Гено

1 month before

Госпожо Гунчева, доста досадно е да използвате израз, с който не сте наясно. Имам предвид лошия пророк. Изразът е " Дано да съм лош пророк "! Което означава дано да не се случи това, което предполагам, а не обратното. Нищо лично!

Коментирай

Елена Гунчева

1 month before

Виждам, че Тъпата Йовка и Зойчето са се включили с по няколко коментара. Нищо, майтап да става. Аз може да пиша за всичко, мълчите като пукали, но в момента, в който задам резонен въпрос за любимата ви партийка, и късате синджира. Всъщност копанарят ще му приседнат кървавите долари от посолствоТО и другите, които взема от Банкя. Защото продаде надеждите на българите. И все повече хора виждат измамата и предателството на психопатриотичната партия. Мразя лицемерите и предателите безплатно!

Коментирай

Синята барета

1 month before

Орките на Копейкин явно са абонирани за публикациите на Гунчева. Дано поне им плащат добре, че Копейкин се знае какъв циция е.

Коментирай

Фриц Клингенберг

1 month before

Само така Гунчева! Не им обръщай внимание на PR-ките от офиса. На тях за това им плаща по американски тертип ПеПейкин. С всеки щял да преговаря за бъдещ кабинет, само и НЕ с Доган, Пеевски и ДПС. Още от сега подложи патерица към Банки, белким го изберат да намаже филията. Щото на мускули само не става в политиката. После ще каже: ЕТО не съм ви излъгал! Новият Каракачанов, Сидеров, Симеонов - 3 в 1. А балъците гласували за възраждането му - да го дууат!

Коментирай

Червената баретка

1 month before

Коци не само е цинция, ами е и муфтаджия!

Коментирай

То ти личи

1 month before

Че се мразиш

Коментирай

Николай

1 month before

Стига с тази стара чанта !

Коментирай

Иван

1 month before

Скрийте тази стара чонта! Умница !

Коментирай

Иван

1 month before

Скрийте тази стара чонта! Умница !

Коментирай

Българският на Гунчева е

1 month before

като от ,,маалата,,- ,,Аз може да пиша за всичко, мълчите като пукали,, , случайничка, такива сами се самоунищожават

Коментирай

Ха ха ха

1 month before

Аз мога, ти можеш, той ( тя,то)може..Тотално неграмотна, не само политически( сега се толерират такива, важно е да вършат ,,работа,, , да унищожават националното чувство и борбеност на българите) Позор!

Коментирай

Да се включим

1 month before

Бисер от Гунчева - ,,Политиците лъжат като отлежали алкохоли.,, ???!!!

Коментирай

Гринго

1 month before

Ех, Гунчева... Злобата на прелъстените и изоставени дами е безкрайна. И двамата с (под)полковника ставате и смешни, и жалки с подобни коментари - всички са маскари, ама най-маскари са възрожденците... Що не вземете да се вземете с (под)полковника? Неговата е ясна - да хване единия процент, като отхапе парченце от възрожденската баница. Ама ти чие знаме вееш? Не че не знаем, ама...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.