Истината има много лица, но святостта - само едно.

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istinata-ima-mnogo-lica-no-svyatostta-samo-edno/53656 SvobodnoSlovo.eu
Истината има много лица, но святостта - само едно.

Истината има много лица, но святостта - само едно

И аз като много други семпли хора по нашите земи бях чувал само за чудеса. Но както на хиляди мои съграждани и на мен се случи да видя с очите си, че възродени българи наистина ходят по водата. За първи път такъв човек е срещнат някъде по варненските земи - разхождал се една сутрин по повърхността на морето. О, чудо! Замислен и загледан към небето той излъчвал светлина от която слепите проглеждали, а гладните се нахранвали с нея. Български пророк и светец слязал на Земята, за да възвести идването на шестата раса - възродените прабългари.

Виждал съм с очите си този човек!

Наистина не е реален като нас, а сякаш невеществен дух от патриотичност е слязъл от небето. Всеки, който го докосне също може да ходи по вода, да събужда мъртъвци и да твори нови светове, само с волята си. Има нещо неземно в тази наша България и ако всички осъзнаем, че трябва да се преродим и възродим, никой не може да ни навреди. И Сорос няма да може.

Добро утро, българи от старо и ново време!  

Успешен и усмихнат ден, приятели! Да живее България и международното положение.

Извинявайте.

Пиша ясно и еднозначно думата "възбуждане", която е синоним на вълнения, вътрешни тревоги и силни усещания на някой индивид. И веднага ми се нахвърлят стотици възбудени хомосапиенс от първи род, които крещят в ангелското ми лице думата "възраждане"?! Мисля си, че не е възможно всеки възбуден примат да е възроден, нито пък всеки възроден такъв да е възбуден. Защо ми се нахвърлят тези твари така и не разбрах, но аз наистина говоря за възбудени човешки същества. Такива на които много им се иска да знаят Божият промисъл, но са успели едва да си научат името и да реагират на думата "възраждане". Така и не разбрах кой е извършил такава патологична дресировка на тия лабораторни хуманоиди.

Повтарям. 

Моите научни изследвания са свърани с възбуждането! Не с възраждането на идиоти.

Николай Марков 

17 Коментара

Kiro Kanadeca

преди 1 година

Все по-трудно ми става да му следя мисълта на този човек, а се старая. Да не би да съм от отбора на възбудените примати, чудя се от тази сутрин?

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Когато един човек започне да говори и мисли отвлечено, става безинтересен. Думите на истината , казал Сенека, са ПРОСТИ. И защо проф. Иво Христов не се цитира тук, а го намирам в Лупа БГ, е това не разбирам."Проф. Иво "Дебилите" Христов: Европа няма воля, потъва в украинското блато"

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Любовта не знае граници. Елена Гунчева-Гривова и Николай Марков – горчиво! Щом се обичат младите, нека да се вземат. Ще има цуни-гуни, влез-излез и ще си народят чукундури.

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 1 година

Абе шапчице, на коментар ли ти плащат, че ръсиш глупости 24/7 навсякъде?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Масовият бой в Казанлък даде първата си жертва. 7 души бяха откарани в болница с опасност за живота. Поне няма пострадали българи, тези роми са решили да направят извънсъдебно споразумение. Така се защитава семейната чест и семейство. Трябва да се разреши свободно да се продава модерно оръжие. Кви са тези брадви и мотики… Трябва да се легализира проституцията и пушенето на хашиш и марихуана. България е изостанала държава. Я вижте как е в сащ.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин Кумчо Вълчо, дано не ти се налага да ползваш услугите ми за това, за което ми плащат. Пожеланието ми е искрено. Ако ме разбираш правилно.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин Кумчо Вълчо,- Защо мъжете си бръснат интимната зона? - Е, то и джуджето в градината е голямо, ако е окосена тревата.

Коментирай

Джак

преди 1 година

Ммда, явно на козяк яко им бърка в гъзеца Костадинов, щом така организирано Никито и Ленчето плюят и разтриват.

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Марков и Гунчева достигнаха дъното.....

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Марков и Гунчева достигнаха дъното.....

Коментирай

Алурко

преди 1 година

Даа трябва да има нещо лично, доста внимание на последък за "възбуждане"пардон "възраждане"

Коментирай

Кольо

преди 1 година

Ваксинираните антиваксъри от Израждане събират евродаревия за да протестират против еврото. Даге заплатата на Митрофанова не е в рубли. Що така?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.