ИСТИНИ ОТ ПО СВЕТА И У НАС

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istini-ot-po-sveta-i-u-nas/138762 SvobodnoSlovo.eu
ИСТИНИ ОТ ПО СВЕТА И У НАС

 

1. Щом Байдън призна, че не е в състояние да БЪДЕ КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ, ЗНАЧИ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ И ДА ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТ.

Тръмп зове за оставка на Байдън или отстраняването му по 25-та поправка на Конституцията, а Харис да поеме функциите.

2. Много мил комплимент от посланика на Щатите: “България процъфтява.” 

За жалост, се стопява и разрушава. Населението яко намалява, държавата се разнебитu, партиите - също. Само ГЕРБ не се разцепил и ще може да се бори за критичните 500 000 гласа. С толкова едвам се влизаше във Великото народно събрание.

3. Ако Главчев хвърли кърпата, че е тежко да си пожарогасител, оставаме без Премиер. Конституционният съд да ни на каже какво прави... Ако не знае, да пита Христо Иванов, дето направи менюто от служебни премиери… 

P.S.: Чуйте прочутата Тулси Габард, напуснала Демократическата партия: “Харис ще започне Световна война. Тя ще е слуга на Кралицата на военнолюбците Хилъри Клинтън. Харис е опасна за нацията. Тя не е годна за президент и Главнокомандващ.” /Fox news/

Георги Марков

1 Коментара

"Конституционният съд да ни на каже какво прави... "

1 month before

Ще ни каже, разбира се - нали там са същите Бокови дупелизци, като тебе - агент от комунистическата ДС "Николай". Отрепка долнопробна !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.