ИСТИНИ...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istini/142620 SvobodnoSlovo.eu
ИСТИНИ...

 

1. Турция ще влезе през октомври в БРИКС - Китай, Индия, Русия, Бразилия, Южна Африка, Иран, Египет, Обединените арабски емирства и Етиопия... Още 34 страни са се запътили натам...

2. Тръмп в Калифорния: “Хората напускат щата, поради пълната бъркотия, създадена от Нютън и Харис. Упадъкът на този щат е тъжна глава от упадъка на нацията, до който я доведоха радикалните леви лунатици. Харис, като прокурор на Сан Франциско, стана кръстница на градовете, убежище на мигранти и престъпност. 

3. Красавицата Алина Хаба, блестящ юрист от Щаба на Тръмп, се включи в кампанията му в Мичиган, за да привлече арабски гласове - родителите й са от Ирак.

4. Ето защо спряха "Всяка Неделя”: лятото на 1989 г., преди да падне Берлинската стена, Кеворк пита академик Амосов по “Телемост” на живо от Киев:

- Кой от популярните лозунги е най-неприемлив за Вас?

Отговор: Пролетарии от всички страни, съединявайте се! Митът за това, че именно на пролетариата са свойствени всички високи морални качества, не се потвърди в практиката /Лозунгът бе на челото на "Работническо дело"/. 

Прав бе големият Йордан Радичков, че "Всяка неделя" бе Свободна зона, в която всеки може да говори, каквото мисли.

Кево чукна 80 години тази седмица - да е жив и здрав!

5. Кристалина Георгиева при Виктор Орбан: лятото на 2019 г. е била на косъм да оглави Еврокомисията  вместо Урсула и щеше да е по-добре. Това научих ноември 2019 г. от самия Орбан на кафе в Резиденция “Кармелита”.

Георги Марков

5 Коментара

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

4 days before

Съобщение ГАЛЯ от ПосолствоТО информира обитателите, че Генерал-губернаторът на подмандатна територия България Кенет Мертен е обявил ТРИДНЕВЕН ТРАУР ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ ОТ ВЛИЗАНЕТО НИ В НАТО!

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

4 days before

Явор Дачков: Трябва да се освободим от Пеевски като модел на поведение https://glasove.com/ikonomika/yavor-dachkov-tryabva-da-se-osvobodim-ot-peevski-kato-model-na-povedenie#google_vignette

Коментирай

Корона Х

4 days before

Сериала, 2 мъже и 1/2, е спрян защото: 1. Главния герой е бял мъж, обожаващ жени, и то предимно бели; 2. Актьорът изпълняващ главната роля, употребява алкохол; 3. Един мъж е попитал пряко, някакво същество за 11/9 и още нещо; На позналите, честито! Бухаха

Коментирай

Мирмидон

4 days before

Сталинка щеше да е още по-надъхана нацистка от Урсула, добре че не не е станала шеф на ЕК. Ние си знаем, че Бай Ганьо винаги се престарава. Ирина Бокова навремето имаше шанс да я изберат, но започна едно плюене, писане на доноси от ония пе д али от ДБ. Но пък и тяхната любима Сталинка не спечели вота.

Коментирай

Injun Joe

15 hours before

Коя Сталинка, бре, оная, дето заедно с Чехлю Плювналиев се замъкнаха до удавеното село Бисер, двамцата ги има на снимка как гледат като мишки от люка на БТР-а, обаче каменното й сърчице така и не трепна да отпусне някой лев за съсипаното село, при все, че беше еврокомисар, подчертавам, ПО БЕДСТВИЯТА И АВАРИИТЕ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.