Историческата дата 9-ти септември била взривила днес ненавистта и лошото възпитание в Народното събрание. Това, разбира се, изобщо не е вярно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istoricheskata-data-9-ti-septemvri-bila-vzrivila-dnes-nenavistta-i-loshoto-vazpitanie-v-narodnoto-sabranie-tova-razbira-se-izobshto-ne-e-vyarno/7887 SvobodnoSlovo.eu
Историческата дата 9-ти септември била взривила днес ненавистта и лошото възпитание в Народното събрание. Това, разбира се, изобщо не е вярно

Историческата дата 9-ти септември била взривила днес ненавистта и лошото възпитание в Народното събрание. Това, разбира се, изобщо не е вярно.

Зломислието и злодумието в това събрание не са бомба да гръмне веднъж-дваж, та нещо да се разтури, а друго да се оправи; Не са и шоу със заря за сеир на електората.

За много от депутатите проклетията и простотията са животворна хранителна среда – извън нея езиците им вероятно няма да имат сила да мърдат в устата. И това е така, без значение за какво се разправят – за миналото, за сегашното, за бюджета или за властта.

Парламентарните прения навсякъде по света са политически театър. Но у нас те са фарс с елементи на кучешки бой върху кална поляна.

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.