Избори. Какво избираш ти, бе, глупак?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izbori-kakvo-izbirash-ti-be-glupak/52947 SvobodnoSlovo.eu
Избори. Какво избираш ти, бе, глупак?

Да си съгласен и да съучастваш в играта на смърт, организирана по политически дневен ред и ръководена от стройна мафиотска система, означава само едно – ти нямаш инстинкт за самосъхраниние. Нямаш и достойнство!

А това се случва на индивиди, които са изградили личната си крепост от пясък и не съзнават колко лесно ще се срути върху тях един ден и как ще бъдат погребани от собствената си глупост.

Но такива видове заслужават съдбата си, защото много други чисти души изгубват мечтите и живота си, заради нездравата и болна амбиция на оскотелия дух.

Колкото ме разберат, толкова! Другите отдавна са мъртви.

Николай Марков

4 Коментара

Синята барета

преди 1 година

Смях, партиите били противници на изборите! Абе те са си комбина, знаят точно кой колко % трябва да вземе, и кой с кого ще се коалира в НС. И съм сигурен, че има вече съставено правителство, с точност до един - двама министри, от които не зависи нищо. И какво? Да отида и да им направя заверата легитимна ? И после 4 г гърч ! Не, мерси, ще пропусна.

Коментирай

123

преди 1 година

Не знам дали съм разбрал статията, обаче има нещо тотално сбъркано в това да избираш едни и същи изроди десетилетия наред.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.