ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izvanzemnite-idvat/52254 SvobodnoSlovo.eu
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ

 

Източници от ЦРУ и Пентагона съобщиха, че американски изтребители са свалили неиндифицирани летящи обекти (НЛО) над Аляска, щата Мичиган и Канада.

Преди смъртта си, професор Лъчезар Филипов ми каза нещо интересно.

С Лъчо имахме любопитни отношения. Бащите ни - премиерите Станко Тодоров и Гриша Филипов - не се разбираха, единият беше консерватор и реалист, с другият - реформатор и фантазьор. Ние, обаче, си останахме приятели.

Лъчо, като баща си, също беше фантазьор, обсебен от темата за извънземните. Заради нея, доста хора го мислеха за луд. Той обаче имаше сериозни позиции и контакти в международните кръгове на уфолозите. Ходеше на всичките им конгреси и там един италианец му казал:

 "След епидемията Ковид -19 и войната в Украйна, господарите на света ще стартират проекта "Нападението на извънземните"".

Калин Тодоров 

5 Коментара

Стоян Вичев

преди 1 година

Шапке, ти май, май нещо си се назлобила и то яко!? Защо обиждаш човека, когато говори за миналото, което и аз не можех да понасям, но което сравнено с настоящето си беше нормално съществуване?! Ти на колко години си, че така мразиш от сърце и душа?! Бъди жива и здрава, но не забравяй да бъдеш реалист!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Стоян Вичев, Ама виж го тоя кретен как ни информира - Бащите ни - премиерите Станко Тодоров и Гриша Филипов …На нас, хората от плебса, бащите ни бяха пекари, шофьори, стругари, пилоти, работници, учители… Защо този плужек ни напомня, че баща му бил станко тодоров… лайно рядко…

Коментирай

Дани С.

преди 1 година

Шапке червена, толкова ли не вдяваш, че Тодоров прави препратка към проф. Филипов и неговите занимания? Толкова много коментари пръскаш навсякъде и по правило винаги са извън темата за обсъждане. Казаното от Тодоров е потвърждение и на мнението на Сноудън, който преди малко е заявил, че темата с НЛО и евентуално нашествие на извънземни ще бъде експлоатирана с цел, да бъде забравено за взривяването на трите тръби на газопровода.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Дани С., сега вдянах. Понякога съм много тъпа. Но защо той ще ме цака с топла бира. Мен ще цака… защо…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.