КЪДЕ СИ, МУТРО? Иди с джипката и безкнижния кмет да си инспектираш срутилата се магистрала!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kade-si-mutro-idi-s-dzhipkata-i-bezknizhniya-kmet-da-si-inspektirash-srutilata-se-magistrala/7029 SvobodnoSlovo.eu
КЪДЕ СИ, МУТРО? Иди с джипката и безкнижния кмет да си инспектираш срутилата се магистрала!

КЪДЕ СИ, МУТРО?

Иди с джипката и безкнижния кмет да си инспектираш срутилата се магистрала!

На 03.08 Борисов в типичния си мутро-мафиотски стил пусна във ФБ видео от строящата се магистрала "Хемус" в което ни обясняваше какъв велик "строител" е! БОЕЦ сезирахме МВР за наглостта му и затова, че по закон е забранено да се шофира по тези участъци, които не са въведени в експлоатация. Днес точно този участък се срути!

Сега, МУТРО, иди с джипката и слугите си и резни лентичката на развалината, която остави след себе си! Ти не строиш, мафията не строи, мафията лъже, ограбва и убива, ти крадеш и след теб не остава нищо добро. Само развалини и срутища, които и внуците ни трябва да плащат!

Иди, МУТРО, със Севда, с кмета, дето му взеха книжката, с кметицата, дето арестуваха мъжа и за купуване на гласове и с мъжа на Севда, дето "усвоява" по 11 000 всеки месец от Булгартрансгаз! Иди и пусни видео да видим и ние позора ти.

Отидете, МУТРО и с джипката си ремонтирайте свинщината. То не е, като да пълниш чекмеджето! Не е като да купуваш къща на любовницата си в Барселона! Не е като да слугуваш на Пеевски и да му пълниш ненаситната гуша с милионите откраднати от нас!

После, МУТРО, ще връщаш чувалите с милионите! Викай Гешев да ти помага при товаренето. Ще връщаш и милиардите от Турски поток, който вече почна да гърми! Ще връщаш и повръщаш всеки откраднат лев! БОЕЦ ще те преследваме до дупка!

Поздравления за Бойко Рашков за действията на МВР.

Битката продължава!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.